Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs i portrettfotografering, Trondheim

Har du et ønske om å ta bedre portretter? Og å kunne bruke lyset til å få fram ulike stemninger? Ønsker du å kunne ta mer styring over resultatene fra fotograferingen?
På dette kurset kan du få gode tips til hvordan lyset kan bli en stemningsbærer i bildene dine, og også hvordan man kan heve kvaliteten på resultatet gjennom riktig bruk av lys. Vi tar også for oss kommunikasjonen med de man fotograferer og fremgangsmåten under fotograferinga. Vi deler kunnskap om hvordan kan man kan jobbe med farger og komposisjon for ønsket uttrykk, og så til slutt; hvordan bildene bearbeides i redigeringsprosessen. Målet med kurset som går over to dager, er at man skal få en god innføring i arbeid med fotografering og nyttige tips som gir lyst og inspirasjon til å jobbe videre.

Dette er et workshopbasert kurs som vier en dag til fotografering og en dag til redigering. Det er få deltakere per kurs, så under workshopene vil hver enkelt deltaker få tilbakemeldinger og utfordringer ut fra sitt nivå. Derfor passer kurset for både nybegynnere og de som har fotografert en del. Om du vil jobbe manuelt eller på automatikk, velger du selv. Hovedfokus er på arbeidet med lys, modell og virkemidler for ønsket uttrykk i bildene.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu