Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Redigering med Lightroom

Vil du gjøre det beste ut av bildene dine?
Lær å redigere bildene dine på en enkel måte. I løpet av en effektiv kveld lærer du å redigere bildene dine på beste måte.
Lag bilder som skiller seg ut i sosiale media, bilder som kan forstørres til vegg - eller bilder du kan bruke profesjonelt. Vil du gjøre det best ut av bildene dine? Lær deg redigering med populære Lightroom.

Dette kurset er for deg som liker å ta bilder, og vil lære å redigere bildene dine. Vi bruker Adobe Photoshop /Lightroom, dagens mest populære bildebehandlingsprogram.
– Bibliotekfunksjoner, sortering og merking av bilder
– Beskjæring av bilder
– Korrigering av farge, toner og kontrast
– Enkel retusjering av hud, «flekker» i bildet
– Korrigering av lys og skygge
– Oppskarping og lagring
– Lag slideshow med musikk
– Lag fotobok/-album
– Webalbum

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltakere:
«- Veldig bra! Grundig og bra kurs. Kursleder kan programmet. Karakter: 6 (fra 1/dårlig til 6/best)». Inger Eide Nordseth, Oslo.

«- Da har jeg deltatt på et meget bra kurs i kveld. Dyktig kursleder skreddersydde dagens kurs til deltagernes ønsker på sparket. Vi fikk en super gjennomgang av prinsippene og funksjonene i programmet. Viktigst av alt – vi gjennomførte alt i praksis på egne lap-topper. Fantastisk praksis som gjør det lettere å huske og å bruke programmet umiddelbart. Anbefales på det varmeste – takk for årets hittil mest givende aften! Mvh Hans-Petter Rognstad.»

Kursleder: Fotograf Solveig Grande. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer og har en rekke populære fotokurs i Norge og Spania.

Lambertseter gård, Langbølgen 2b
Rett ovenfor Lambertseter T-banestasjon.

Ta med bærbar PC. Last ned en prøveversjon av Adobe Photoshop Lightroom (gratis).
Adobe Photoshop Lightroom er gratis å laste ned og bruke i 30 dager. Ønsker man å kjøpe programmet senere koster det kr. 1295,- eller kr. 90,-/mnd. Lightroom anbefales som redigeringsprogram, mer avansert enn de aller enkleste programmene og mer brukervennlig enn tradisjonelle Photoshop.
Grandefoto - Før - etter redigering
Før - etter redigering
Grandefoto

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu