Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto Workshop i Marrakesh

Vil du være med på en uke du sent vil glemme, fylt med fotografiske opplevelser? Vi skal dokumentere livet i Marrakesh sine mørke bakgater, og oppleve en fargerik by med stort mangfold og historie. Her vil motivene komme som perler på en snor dersom du er villig til å utfordre deg selv.
Turen passer for alle fotointeresserte, uansett nivå. Vi skal bo i Kasbah området, hvor vi kommer tett på og under huden på mennesker, lokale markeder og alt annet som rører seg i de fargerike områdene som utgjør denne magiske byen.
Marcel vil forelese og dele sine erfaring er og arbeidsmetoder med dere. Det vil bli bildegjennomgang hver dag. Så om du vil oppleve et fotoeventyr helt utenom det vanlige, så ikke nøl med å melde deg på. Dette er en workshop for deg som er glad i å fotografere og har lyst å tenke litt utenfor boksen. Å bli en dyktig fotograf krever mot og vilje til å utfordre seg seg selv i måten man ser verden på.
Fullstendig program fåes ved henvendelse.

Det er begrenset antall plasser. Her er det førstemann til mølla som gjelder.

Marcel Leliënhof er født i Rotterdam, Nederland i 1966. Han har en Bachelor i fotografi og en Master i fotografi og reklame teori fra London College of Printing. Han bodde og jobbet 13 år i London, og hans prosjekter om subkulturer har vunnet mange priser. I fjor kom boken om hans 6 årige prosjekt om Hells Angels MC Norway(Helvetes Engler). Den er hittil kommet i 3 opplag. Marcel jobber nå på en bok om strippere i Oslo.

Stephen Butkus er en norsk - amerikansk fotograf / regissør som deler sin tid mellom Oslo , Norge og Los Angeles, USA. Som tenåring startet han og dokumentere subkulturer og uteliv i noen av verdens største byer , de siste ti årene har han etablert et rykte som en av Skandinavias elite portrett & motefotografer . han er også en ettertraktet musikkvideoregissør. han bringer en unik visjon til hvert prosjekt og har en signatur stil som går gjennom alt hans arbeid. Andre fotografer tar bilder av rockestjerner, Stephen er en rockestjerne som tar bilder.

Jorunn Mathisen er med som reiseleder og koordinator av workshopen. Hun kjenner Marrakech godt gjennom mange års handel i byen og hun kjenner også våre lokale marokkanske guider. Jorunn vil være vår "fikser" gjennom hele uken. Jorunn driver til daglig et firma, Agenturpikene, som i hovedsak handler sine varer i Marokko.

kontakt oss for priser og informasjon
Jorunn Mathisen Tel. 46310959
agenturpikene@gmail.com
Marcel Leliënhof Tel.92032111
lelienhof@me.com
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu