Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Naturfotoworkshop ved Lyngsalpene og Lyngenfjorden – Jan R. Olsen og Bjørn Joachimsen

Fotografene Jan R. Olsen og Bjørn Joachimsen inviterer til en spesiell fotoworkshop i september 2016. Midt i de fineste høstfargene blir du tatt med til spennende lokaliteter fra fjord til fjell rundt Lyngenfjorden i Nord-Troms. Med utgangspunkt i Kåfjord på den vakre østsiden av fjorden, vil det bli fototurer i lune daler, unike elvejuv, dype canyons, under majestetiske fjell, opp til vidda og langs fjorden der vi har den beste utsikten mot de spektakulære Lyngsalpene.
I september danser ofte nordlyset over fjellene og speiler seg i fjorden. Det er gode muligheter for å fotografere nordlyset i forbindelse med workshopen og vi vil dele erfaringer innen denne typen fotografering. September er også måneden for høstfarger i nord, og det tidsrommet vi holder workshopen i er midt i den perioden hvor høstfargene som oftest er på sitt mest intense.


I sidefjorden Kåfjord finner vi noen av Europas dypeste canyons hvor fosser stuper hundrevis av meter ned og hvor fjellveggene går loddrett opp til høyfjellet. Her vil du få mulighet til å fotografere landskapsformer du mulig aldri har opplevd før.

Dette er en workshop som passer best for de som har en del erfaring med fotografering og har god kjennskap til bruk av eget kamerautstyr. Man må være i normal/god fysisk form for å delta på turene. Det er ikke lagt opp til anstrengende fjellturer.

Mer info og påmelding:
http://bjorn-joachimsen.com/2016/02/09/naturfotoworkshop-...oachimsen/
Bjørn Joachimsen - Elvegjel i Troms
Elvegjel i Troms
Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen - Lyngsalpene
Lyngsalpene
©Bjørn Joachimsen
©Jan R. Olsen - Alpine fjell i nord.
Alpine fjell i nord.
©Jan R. Olsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu