Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Gatelangs i Praha

Bli med på en langhelg med den erfarne fotografen Otto von Münchow. Han vil ta deg med på steder som få andre kjenner. Det fotografering, bildekritikk og mange spennende bilder.
Praha er en by full av historie, gateliv og vakker arkitektur. Tsjekkias hovedstad har et spennende historisk sentrum, er kjent for sitt kaféliv, de vakre broene over elven Vltava og selvsagt Hradčany-slottet. Praha er på samme tid en internasjonal by med et rikt kulturliv og en by med små gater og en bakoverlent stemning så snart du kommer vekk fra de store severdighetene. For en fotograf er den sjarmerende gamle bydelen en drøm, med alt sitt liv og røre, og ikke minst den historiske settingen. Fotoworkshopen ledes av Otto von Münchow, en profesjonal fotograf med lang erfaring.

Det workshopen har mest fokus er utvikling av den enkelte deltakers personlige uttrykk og hans eller hennes fotografiske visjon. Gjennom daglig bildekritikk vil Otto stimulere til utvikling av nye visuelle ideer og et fotografisk skapende som skal strekke seg utover vante forestillinger om hva som er godt fotografi.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu