Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Gatefotografering på Cuba

Opplev fantastisk Cuba med to fotografer som kjenner landet ut og inn. Cuba er rett og slett et sted alle fotografer forelsker seg i. Bli revet med og kom hjem med utrolige bilder - og minner.
En fotoworkshop på Cuba vil garantert bli en av de mest fargerike og intense fotomulighetene du noensinne vil oppleve. «Gatefotografering på Cuba» er en unik mulighet til å oppleve denne vakre karibiske øya, møte dens vennlige befolkning, hverdagens sensuelle rytmer som finnes overalt, og ikke minst blandingen av tidligere spansk kolonial og afrikansk kultur som fortsatt har så stor innflytelse på alt som rører seg på Cuba. De to fotografene som underviser workshopen, Otto von Münchow og Sven Creutzmann, kjenner Cuba inn og ut etter henholdsvis å ha jobbet og bodd der i flere titalls år.

De første dagene av workshopen tilbringer vi i Havanna, for å fotografere den vakre gamlebyen og andre landemerker, samt dagliglivet slik som det utspiller seg på gata. Som med alt på Cuba, er Havanna en merkelig blanding av forfall, intens liv og levnet, mettede farger, sensualitet, musikk og revolusjon. Workshopen faller sammen med Virgen de Regla-festival mens vi er i Havanna, noe som selvsagt byr på enda flere gode fotomuligheter. Etter et par dager i Havanna fortsetter vi deretter reisen til Trinidad, en av de kanskje mest naturskjønne, koloniale byer i Cuba. Vi bo på en sjarmerende strand like ved Trinidad, noe som gjør det enkelt å ta en dukkert i det varme, karibiske havet etter en lang dag med fotografering. Trinidad vil være base de resterende dagene av workshopen.

Hovedfokus er på workshopen er på bildespråk og den kreative prosessen.
Otto von Münchow - Gateliv i Trinidad
Gateliv i Trinidad
Otto von Münchow
Livet i den gamle bydelen i Trinidad utspinner seg som det alltid har gjort og byr på unike fotografiske muligheter
Otto von Münchow - Fotografering av lokalbefolkningen
Fotografering av lokalbefolkningen
Otto von Münchow
Kubanere er løsslupne og imøtekommende - og kanskje et av de folkslag som det er enklest å komme tett på og fotografere
Otto von Münchow - Gammel mann i Trinidad
Gammel mann i Trinidad
Otto von Münchow
Overalt under denne workshopen byr det seg muligheter til å fotografere lokalbefolkningen, enten det er i Trinidad eller Havanna.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu