Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs Cascais - Sintra - Lisboaområdet

2 fotografer deler all sin erfaring. Fotograferinger under veiledning. Bildevisninger med tilbakemelding på dine bilder. Kystsafari langs den dramatiske klippekysten. Tur til den historiske byen Sintra og «Disneyslottet» Palacio da Pena. Portrett- og kjærestefotografering i parken (portugisiske modeller).
Program:
Dag 1 – Ankomst og tid på egen hånd. Kl. 20 Musserende og infomøte på takterrassen, deretter felles middag.
Dag 2 – Forelesning kamerateknikk, bruk av naturlig lys, kontroll på lys og skygge. Kystsafari på sykkel (lett tur) langs den dramatiske klippekysten. Fotografering under veiledning. Lunsj underveis eller i Guincho (ca. 8 km). Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Felles middag.
Dag 3 – Tur til den historiske byen Sintra på Unesco’s verdensarvliste. «Disneyslottet» Palacio da Pena, Parque da Pena, gamlebyen i Sintra. Fotografering under veiledning og teori på små stopp underveis. Tid på egenhånd til å utforske Sintra. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Middag.
Dag 4 – Forelesning portrett/posering/hvordan få det beste ut av dine modeller. Fotografering av Portugisiske modeller (amatørmodeller) under veiledning, portrett- og kjærestefotografering i parken. Tid til å utforske den store parken med frodig vegetasjon, store fugler og fine turstier. Bildeutvelgelse. Bildevisning med tilbakemelding på dine bilder. Middag.
Dag 5 – Frokost. Tid på egenhånd. Kanskje en rusletur langs strandpromenaden eller fotografering i den idylliske byen Cascais. Hjemreise.

Vi tar initiativ til felles middag hver kveld. Middagene er veldig hyggelige, gjerne på langbord med prat om foto og annet i hyggelig selskap. Lunsj og middag er frivillig og ikke inkludert i kursprisen.

Dette sier tidligere deltakere på våre andre kurs (Spania):
» Kurset hadde en fin balanse mellom teori og praksis. Vi ble delt i grupper som sikret at hver enkelt fikk nyttig tilbakemelding på bildene. Jeg lærte mye. Sosialt fungerte det veldig bra med felles middager på kvelden. Jeg har fått flere venner jeg nå kan dele hobbyen min med.» Eirik Ihlen, Oslo.

» Vil takke for et lærerikt, inspirerende, flott og sosialt fotokurs. Anbefales på det varmeste!!” Asbjørn Svenskerud, Ørje
◦Kamerateknikk og fototeori
◦Bruk av naturlig lys
◦Ta kontroll på lys og skygge
◦Dramatiske landskapsbilder fra klippene langs kysten
◦Tur til den historiske byen Sintra
◦Portrett, posering og veiledning; hvordan fotografere mennesker
◦Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder

Cascais ligger 25 km fra Lisboa langs den dramatiske kystlinjen og er en tidligere typisk fiskerlandsby som har utviklet seg til en strandby populær bland Lisboas befolkning og europeere forøvrig. Cascais har klart å beholde sin opprinnelige sjarm med et pittoresk sentrum, en flott strand og en lang strandpromenade på flere kilometer. Sentrum er en labyrint av små gater med brostein, småbutikker, barer og uterestauranter. Vi bor på Hotell Baia i sentrum av Cascais med stranden rett foran oss. Hotellet har 3 stjerner, gode rom, svømmebasseng og takterrasse – og er det mest sentrale hotellet i Cascais. Mulighet for å oppgradere til rom med havutsikt og balkong.

Her har du mulighet til å utforske Cascais, stranden, strandpromenaden eller kose seg på en utekafe mellom øktene. Mulighet for rimelige ekstradøgn i for- eller etterkant av kurset.

Kursledere: Fotograf Tone Haugerud og fotograf Solveig Grande

Kurspris kr. 9600,- /kr. 8600,-
Inkludert i prisen er forelesninger, fotografering under veiledning, bildevisning/bildeevaluering, overnatting i dobbeltrom, frokost, musserende velkomst, transport Sintra, inngangsbillett Palacio og Parque Pena, sykkeltur og modeller (amatørmodeller).

Ikke inkludert: fly, øvrige måltider (lunsj, middag) transfer, forsikring.

Fly: Bestill fly via Expert reiser, anne@maxpulse.no.
Mer info: Solveig@grandefoto.no tlf. +47 934 03073 eller tone.haugerud@online.no tlf. +47 970 64131
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu