Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Hent fram fotokunstneren i deg i magiske Venezia.

Venezia: det ultimate reisemålet for gate-fotografering og det ikoniske reiselivs bildet.
Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like fasinerende å fotografere – som hun kan være utfordrende. Jeg inviterer deg til en langhelg, tilsammen fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera.
Med over 25 års erfaring som pressefotograf vil jeg dele med deg av mine erfaringer og gi deg påfyll, oppgaver og metode til å utvikle både hvordan du ser, hva du tenker og gjør. I eventyrlige inspirerende omgivelser skal vi sammen sette ord på hvordan du fotograferer, hva du ser, og gi deg varige redskaper og praktisk kunnskap som du kan benytte deg av umiddelbart. Målet er at du har det gøy, blir inspirert, motivert og kommer hjem med bilder fra Venezia som er fotografert med en helt ny bevissthet.
Workshopen er tema basert, på reiseliv og gate-fotografering, men jeg går også gjennom grunnleggende teknikk som eksponering og komposisjon.
Det nettopp du ser og fotograferer er viktig for meg at vi bevisstgjør, så i tillegg til tilbakemeldinger i gruppe-sammenheng, legger jeg også stor vekt på individuell coaching.

Nina Rangøy - Academia ved soloppgang
Academia ved soloppgang
Nina Rangøy
Nina Rangøy - Morgenlys i Venezia
Morgenlys i Venezia
Nina Rangøy
Nina Rangøy - Venetiansk Señora
Venetiansk Señora
Nina Rangøy

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Geir B.
Señora? Jeg trodde Venezia lå i Italia. Signora ville passet bedre.
17.8.2016
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu