Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop i arktisk lys – Sandøya i Troms.

Bli med på fotoworkshop på Sandøya i Troms i november – et fotoeventyr med hval, havørn og arktisk lys på menyen. Sandøya ligger ute i havet i Tromsø kommune og byr på mange spennende fotomuligheter på høsten. Hval og spekkhoggere kommer til Sandøya tidlig i november og skaper et yrende liv. På himmelen danser ofte nordlyset. Instruktører er Jan R. Olsen og Bjørn Joachimsen. Du kan delta på et 2-dagers eller 4-dagers opplegg etter eget ønske.
Sandøya er en sann perle ved kysten i nord og byr på fotomuligheter året rundt. I begynnelsen av november kommer knølhval og spekkhoggere i store antall inn til Sandøya og skaper et utrolig liv når de fråtser i sildestimene. Sammen med hvalene vil vi også finne sel og havørn som finner mat i det næringsrike havet.Read more...

Mørketiden nærmer seg og vinteren fester langsomt grepet i november. På denne tiden av året står sola lavt i horisonten selv midt på dagen og dette skaper spennende fargspill over himmel, hav og landskap. Sandøya egner seg spesielt godt for nordlysfotografering siden øya ligger skjermet for kunstig lys. Det er kun én fastboende på øya i det tidligere svært livlige fiskeværet.

Workshopen vil bestå av foredrag, arbeid i felten, undervisning/veiledning i fotoredigering, samt tilbakemeldinger på bilder du tar underveis. Vi vil bruke mye av tiden ute.
©Jan R. Olsen -
©Jan R. Olsen
©Jan R. Olsen -
©Jan R. Olsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu