Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinter-Workshop Varanger

Reise i vinter-Finnmark til Varanger i søk etter praktær-fugl, stellerand, havørn og barske vinterlandskap underveis. Nordsida av Varangerfjorden er kjent som en av Europas beste vinterlokaliteter for fugleobservasjoner. Landskapene her er verd en reise i seg selv!
Fuglefoto Workshop Alta / Varanger

Reise i vinter-Finnmark til Varanger i søk etter praktær-fugl, stellerand, havørn og barske vinterlandskap underveis (bl.a Porsanger). Nordsida av Varangerfjorden er kjent som en av Europas beste vinterlokaliteter for fugleobservasjoner. Landskapene her er verd en reise i seg selv, og ekte fiskevær byr også på spennende motiver! Overnatting skjer på Øytun fhs og i rorbuer/hus med strøm. Mulighet for bearbeiding/ fremkalling av digitalfiler og bildevurdering underveis. 7 dagers workshop. Inkludert i kurset er bl.a tur med RIB med fluktfoto av sjøfugler samt en natt/morgen i flytende kamuflasje hvor vi kommer riktig nær praktærfugl, stellers and, havelle m.fl.

Vi tar også en båttur til Hornøya fuglereservat (kjent fra NRK TV) som kan gi riktig mange spennende motiv vinterstid!
Kveld og natt drar vi ut for fotografering av nordlys i kystlandskapet.
I tillegg til mye aktiv tid for fotografering blir det korte innføringer i fuglefotografering, landskap og nattofoto/nordlys, samt tid for bildevurdering og tips til bedre bilder.

Mer info på photography.no
 - Praktærfugl, Båtsfjord
Praktærfugl, Båtsfjord
 - Kystlandskap, Porsanger
Kystlandskap, Porsanger
 - Stellerand, Varangerfjorden
Stellerand, Varangerfjorden

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu