Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Innføringskurs i Adobe Lightroom

Lightroom er digitalfotografenes drømmeverktøy og tilbyr omtrent alt man kan ønske seg innen bildearkivering, redigering og deling. Dette kurset i Lightroom går over en hel helg og hjelper deg til å komme godt i gang, lære god arbeidsmetodikk og utnytte de allsidige verktøyene for bildebehandling. Kurset passer for deltakere som har få eller ingen forkunnskaper i Lightroom. Målet med kurset er at du skal klare å bruke Lightroom på egen hånd og få full kontroll over arkivet og kunne redigere bilden dine slik du ønsker.
Sliter du med å finne igjen bildene dine på datamaskinen? Synes du det er vanskelig å få bilder til å ta seg bra ut? På dette kurset lærer du både hvordan du får full oversikt over fotoarkivet ditt og hvordan du bruker flotte redigeringsverktøyer til å få det beste ut va bildene dine. Du lærer hvordan du finner bildene dine i løpet av sekunder! Det geniale med Lightroom er at du får et komplett verktøy for å ta deg av hele arbeidsflyten med digitale bilder.

Mer info om kursopplegget – [EXTLINK=https://bjorn-joachimsen.com/2016/06/21/innforingskurs-i-adobe-lightroom-tromso-2/;Lightroomkurs
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu