Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Introduksjonskurs i Portrettfotografering i idylliske Hvervenbukta

Liker du å ta bilder av mennesker? Har du lyst til å lære hvordan du kan bruke lyset for å ta bedre portretter? Øve på å få bedre kontakt med den du fotograferer og få frem et naturlig smil?

Meld deg på introduksjonskurs i portrettfotografering med fotograf Rune Hammerstad. Kurset har fokus på praktisk fotografering ute i Hvervenbukta hvor du vil lære å se på lysets egenskaper, studere ansikter på nye måter, hvordan stille inn kamera og andre tips og triks for å ta gode portrettbilder. I løpet av kurset vil du få ny inspirasjon gjennom møter med portrettbilder fra fotohistorien og lære å etterligne bilder av kjente fotografer. På dette kurset vil du få med deg mye nyttig kunnskap både praktisk, teknisk og kreativt og inspirasjon som vil gjøre det enda mer gøy å ta bilder av mennesker. Det kreves ingen forkunnskaper.
Du kommer til å lære om:Se på lysets egenskaper og dynamikk
Inspirasjon fra kjente fotografer fra fotohistorien
Hvordan få kontakt med mennesker du vil ta bilde av
Triks for å få frem naturlig smil
Poseringer
Tekniske tips og triks ang blender, lukker, ISO og dybdeskarphetRune Hammerstad er 24 år, har svennebrevet / fagbrevet som fotograf, har etter 1,5 i lære hos fotograf Øistein Lind på Lillehammer, spesialisert seg i portrettfotografering. Han tar oppdrag innen portrettfotografering, bryllup, bandfoto og reklame fra sitt eget fotostudio i Oslo. Han har flere utstillinger bak seg, b.l.a på Kulturhuset i Oslo og en rekke kafeer i Oslo og Valdres Som lidenskapelig interessert, bruker han mesteparten av tiden han er våken på noe fotorelatert. Her kan du se intervju med ham fra TV2 God Morgen Norge http://www.tv2.no/v/1024275/Mer om Rune her: http://fotorune.com/
Rune Hammerstad -
Rune Hammerstad

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu