Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterland Lyngen 2017 – workshop med Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen.

Vinter, fjell og fjord! Bli med på fotoworkshop mellom majestetiske vinterfjell og spektakulært kystlandskap i Lyngen og lær hvordan du kan utvikle landskapsfotograferingen din. De erfarne naturfotografene Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen tilbyr en langhelg i Lyngen i Troms hvor vi ønsker å gi inspirasjon så vel som å dele kunnskaper innen naturfoto.
Vi ønsker å tilby en opplevelse og læringsarena for alle som ønsker å utvikle seg både kunstnerisk og teknisk innen landskapsfotografering. I Lyngen finner vi noe av det vakreste og mest imponerende av landskap i vårt langstrakte land og når vintersola akkurat er vendt tilbake oppstår ofte fantastiske lysskiftninger. Området byr på enorm variasjon i landskapsformer og egner seg dermed svært godt for den som vil utvikle seg i å mestre ulike fotografiske uttrykk og teknikker.


Først og fremst ønsker vi å inspirere deg til å se naturen på nye måter, og visualisere dine naturopplevelser gjennom bilder som skiller seg ut fra mengden. Workshopen tar for seg både fotografering og bildebehandling . Vi er like opptatt av de kunstneriske som de tekniske aspektene ved fotograferingen og vil legge vekt på både idé og komposisjon både under forelesningene, feltarbeidet og gjennom bildevurderingen. Vi ønsker å gjøre deg mer bevisst på hvordan du ser det landskapet du fotograferer i, og hvordan du kan skape et bildeuttrykk som hever seg over rene avbildninger. Bilder som blir til gjennom lek, eksperimentering og kreativ utfoldelse i ytterkanten av din fotografiske komfortsone. I tillegg til mer klassisk landskapsfoto.
©Bård Løken - Vinterland Lyngen. Fotoworkshop med Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen.
Vinterland Lyngen. Fotoworkshop med Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen.
©Bård Løken
©Lars Andreas Dybvik - Vinterland Lyngen. Fotoworkshop med Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen.
Vinterland Lyngen. Fotoworkshop med Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen.
©Lars Andreas Dybvik
©Bjørn Joachimsen - Vinterland Lyngen. Fotoworkshop med Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen.
Vinterland Lyngen. Fotoworkshop med Bård Løken, Lars Andreas Dybvik og Bjørn Joachimsen.
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu