Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

"Ved andre blikk" - Kreativ fotografering med kamera

Å ta kreative bilder handler like mye om «å se», å sanse stemninger som om å lære seg noen teknikker. I denne workshopen skal vi både snakke om «kunsten å se» og lærer ulike kreative teknikker for å utrykke det vi ønsker å fortelle i vårt bilde.
Hva skal vi gjøre: Etter en teoridel med både bildeforedrag, undervisning og diskusjoner går vi ut for å fotografere og øve på ulike teknikker. Vi tar oss tid til litt etterbehandling av bildene og viser, analyserer og diskuterer utvalgte bilder fra deltakerne slik at alle kan lære av hverandre og får gode tips til videre egen fotografering.

Hvem passer workshopen for: Workshopen er for alle som har lyst å utvikle sin fotografering. Det er nødvendig at du kan bruke de grunnleggende innstillinger i kameraet ditt. Om du er usikker ta kontakt slik at vi kan finne ut om workshopen kan passe for deg.

Pris: 900 kr.
som dekker foredrag, undervisning, veiledning ved utefotografering og bildeanalyse. Kaffe/te og litt å bite i er også inkludert.

Kursholderen Antje Meier har undervisningserfaring fra skole, høyskole og diverse fotoworkshop. Ta en kikk på flere av bildene hennes i galleriet på nettsiden: http://antjefoto.no/photo-gallery/ eller her på fb: http://www.facebook.com/antjemfoto/photos/

Lurer du på noe: Bare ta kontakt via mail med Antje Meier, antje.meier@volda.frisurf.no
Antje Meier - Drøm
Drøm
Antje Meier
Antje Meier - Vestlandsvær
Vestlandsvær
Antje Meier
Antje Meier -
Antje Meier

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu