Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop og Safari i Sør-Afrika / Mosambik

Årets fotoworkshop og safari i Sør-Afrika vil primært dreie seg om det å se, lære om og fotografere ville dyr i den Sør-Afrikanske bushen. Men, for å få litt variasjon, starter vi med en guidet tur i Soweto, og avslutter med hvite strender, asurblått hav og en mulighet for å svømme med hvalhai i Mosambik.
Hovedmålet med å arrangere disse turene, er å kunne tilby eventyrlystne mennesker et spennende alternativ som skiller seg fra "mainstream-turismen". Turen vil passe like godt uansett om du er mest opptatt av fotografering eller det å oppleve med alle sansene. Det er også viktig for oss at man reiser hjem med ny kunnskap, være seg innen fotografering, dyreliv, planter eller kultur. For å sikre at alt skal ligge til rette for en best mulig opplevelse, velger vi bare ut lodger som ikke er større enn at vi kan booke dem eksklusivt. Det positive med dette er at vi får lodgene helt for oss selv og kan da gjøre praktiske justeringer fra dag til dag, ulempen er at det ikke vil være plass til fler enn 12 deltakere. Lodgen vi har valgt ut i år, ligger i Timbavati Private Nature Reserve. Dette området er en privateid del av Kruger National Park, og har et fantastisk dyreliv (inkludert verdens eneste kjente frittlevende hvite løver). I tillegg til daglige turer ut med bil, vil vi også ha walking safari og mulighet for fotografering fra småfly. For å kunne lære om, og fotografere, de dyrene det er litt vanskeligere å finne, vil vi ha en heldags reptilworkshop.

Ingen av de workshopene vi har arrangert tidligere har vært helt like. Vi lytter til tilbakemeldinger fra deltagere, vurderer lodger og lokasjoner fra gang til gang og prøver å finne nye elementer som kan gjøre opplevelsene enda bedre. Derfor vil også årets workshop inneholde noe nytt! Denne gangen kombinerer vi bush-opplevelsen med Soweto og en maritim opplevelse i Mosambik. Vi starter med en heldagstur i Soweto og avslutter workshopen med tre overnattinger ved Baia Sonambula på Tofo Beach. Dette er en av de få stedene i verden der det er nesten garantert å kunne se hvalhai, i tillegg til rokker, havskilpadder og delfiner.

For mer informasjon og påmelding: www.photosafari.no
Eirik Gustavsen - Leopard i Timbavati
Leopard i Timbavati
Eirik Gustavsen
Eirik Gustavsen -
Eirik Gustavsen
Eirik Gustavsen -
Eirik Gustavsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu