Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kamera som kunstnerisk verktøy

Vi legger vekt på kreativitet i motiv og teknikk og går utradisjonelle veier i bruk av kamera og i å se/finne/lage motiv. Ofte resulterer det i motiv som øyet normalt ikke ser.
Fra knips til kunst.
Fotografering er "normalt" å avfotografere et motiv, gjerne forskjønna og så fordelaktig som mulig. Og det er det viktig å fortsette med!. Men på dette kurset prøver vi å utnytte kameraets muligheter på litt utradisjonell måte. Vi skal også utfordre i å se/finne/lage motiver, gjerne gjennom, utsnitt, vinkling, abstraksjon samtidig som man bruker verktøyets (kameraets) mange muligheter for å vektlegge kunstnerisk tilnærming. Vi er med andre ord ikke konsentrert om et bestemt motivområde som f.eks. landskap, fugler, mennesker, action eller arkitektur. Men mest opptatt av å lete etter et kunstnerisk uttrykk som gjerne går over i det abstrakte -uansett motivsjanger.
To av dagene blir det aktfotografering med kvinnelig modell, både i studio og naturlig lys. Her blir det også lagt vekt på linjer, form, lys, skygge, bevegelse, estetikk og abstraksjon mer enn å avbilde en pen kropp.
Kurset blir holdt på Sund folkehøgskole, Inderøy. Inderøy er med sitt kulturlandskap kjent for et fantastisk flott og alsidig naturområde.

Kurset tilbyr også muligheten i å ta med seg sin make mot et mindre tillegg i prisen.

Se utfyllende informasjon: http://www.fineartphoto.no/workshops-kurs/
 -
R. Lyngstad - Skog
Skog
R. Lyngstad
Tatt under forrige kurs
 - Fra forrige kurs
Fra forrige kurs

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu