Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto Workshop i Vansjø

Bli med på en foto workshop i innsjøen Vansjø med kanopadling og overnatting!
Vansjø workshop

Dato: 21-23 april 2017
Start: Fredag kl. 18.00
Slutt: Søndag kl. 17.00
Maks 8 deltagere
Instruktører/guider: Øyvind Martinsen og Zizza Gordon
Påmelding til: oyvind@martinsenvisions.com

Vansjø er Østfolds største innsjø med 25 mil strandlinje. Det er mange små og store øyer, viker, sund, og åpne strekk. Landskapene er vakre og spesielle, og innsjøen huser også et rikt plante-, dyre- og fugleliv.
De første menneskene kom til dette området for 5000-6000 år siden da isen trakk seg tilbake etter siste istid, og det er i dette spennende landskapet denne foto workshopen finner sted.
I april er det mange forskjellige trekkfugler som kommer til Vansjø. Det åpner for mange spennende fuglemotiver. Det blir også fotografering av landskaper, dyreliv og makrofoto.
Dette er en ekte felt foto workshop hvor vi får en bedre naturkontakt og flere gode fotomuligheter ved å overnatte ute. Vansjø er en innsjø jeg har utforsket og fotografert i siden guttedagene, og i 2007 publiserte jeg boken ”Vansjø – en unik naturperle” som har solgt over 3000 eksemplarer.

Fredag: Vi starter på fredag kveld kl.18.00 ved Vestre Kjærnes Gård, som ligger i hjertet av Vansjø. Der venter kanoer inkludert årer og redningsvester på oss. Vi kan bare laste inn utstyr og legge avgårde mot leirplassen som vil være på en av de vakre øyene i innsjøen. Leirplassen vil være vår base denne helgen og derfra skal vi dra på både padle-, og gåturer. På kveldene blir det også hyggelig og sosialt rundt leirbålet.

Lørdag: Full foto dag med start ved soloppgang og slutt ved solnedgang. Vi legger selvfølgelig også inn tid for å spise og drikke i løpet av dagen.

Søndag: Foto start ved soloppgang og til midt på dagen. Deretter padler vi inn til Vestre Kjærnes gård, og derfra kjører vi til vårt kurssenter og galleri i Rygge for bilderedigering. Vi avslutter rundt kl. 17.00 på søndag.

Ta med: Telt, overnattingsutstyr, mat, drikke og kokeutstyr, samt klær for været på denne tiden av året. Ta også med kamerautstyr, nok batterier og minnekort, laptop for bilderedigering. Det kan være lurt å pakke sensitivt utstyr i vanntette bager.

Vi setter opp et fellestelt (lavvo) som også blir felles samlingsplass.

Fortløpende påmelding til:
oyvind@martinsenvisions.com

Fotohilsen
Øyvind Martinsen
http://www.martinsenvisions.com/index.html


Øyvind Martinsen - Foto Workshop i Vansjø
Foto Workshop i Vansjø
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - Foto Workshop i Vansjø
Foto Workshop i Vansjø
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - Foto Workshop i Vansjø
Foto Workshop i Vansjø
Øyvind Martinsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu