Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterland Lofoten – workshop med Bård Løken og Bjørn Joachimsen

Fotografene Bård Løken og Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset – og lær hvordan du tar gode naturbilder! Gjennom fire intensive dager får du lære de gode komposisjonstriksene og kamerainnstillingene for å oppnå flotte resultater. Noe av det unike med denne workshopen er at vi skal utvikle en fotobok sammen, med bilder tatt under workshopen.
Lofoten er på sitt mest spennende for fotografer i den tiden da vintersola fortrenger vintermørket. Om kvelden danser ofte nordlyset over fjell og hav. Midt på dagen står sola lavt i horisonten og skaper spennende fargespill i øyriket. Havørna er heller ikke et uvanlig syn og kan fort gjøre en oppvisning foran kamera. Vi tar med deltakerne til de mest attraktive stedene for fotografi – og gjerne noen ukjente perler. Klipper, svaberg, strender – variasjonene er store i Lofoten og deltakerne vil få prøve seg på de ulike utfordringene som gis når lyset skifter i løpet av døgnet.

Dette blir en workshop med maksimalt 12 deltakere for å gi hver enkelt som ønsker det god oppfølging og veiledning. Du blir ikke én i mengden! Vi ønsker å bidra til å utvikle deg som fotograf både kunstnerisk og teknisk. Hvis du bærer på en drøm om og lage din egen fotobok, kan denne workshopen være gi deg både inspirasjon ognødvendig innblikk i prosessen slik at du kommer i gang.
Bjørn Joachimsen - Vinterland Lofoten 2018
Vinterland Lofoten 2018
Bjørn Joachimsen
Bård Løken - Vinterland Lofoten 2018
Vinterland Lofoten 2018
Bård Løken
Bjørn Joachimsen - Vinterland Lofoten 2018
Vinterland Lofoten 2018
Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu