Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Reise og gatefotografering i Venezia 17 - 21 August 2017

Venezia! Fem dager i denne magiske byen der historisk renessanse skjønnhet inspirerer deg til å hente fram kunstneren i deg. Jeg fokuserer på steg for steg metode for å ta ikoniske reisebilder - og gir deg redskaper for hvordan du kan bedre se og fange det unike gate-foto.
Adriaterhavets Dronning ligger som et levende museum på nordøst kysten av Italia – og er like fasinerende å fotografere - som hun kan være utfordrende. For fjerde året på rad inviterer jeg til en langhelg, tilsammen fem dagers intens opplevelse der du legger alle hverdagslige gjøremål til side og nyter tid og konsentrasjon til å gjøre noe du virkelig har lyst til. Jeg lover deg at du vil bli sett, hørt og oppmuntret av meg til å hente fram det aller beste du kan få til bak kamera. Med over 28 års erfaring som pressefotograf vil jeg dele med deg av mine erfaringer og gi deg påfyll, oppgaver og metode til å utvikle både hvordan du ser, hva du tenker og gjør. I eventyrlige inspirerende omgivelser skal vi sammen sette ord på hvordan du fotograferer, hva du ser, og gi deg varige redskaper og praktisk kunnskap som du kan benytte deg av umiddelbart. Målet er at du har det gøy, blir inspirert, motivert og kommer hjem med bilder fra Venezia som er fotografert med en helt ny bevissthet.

´Jeg har deltatt på et par fotoworkshops tidligere, men denne gangen traff jeg blink! Alt var lagt til rette for at deltagerne skulle få maksimalt utbytte av dagene i Venezia, uavhengig av ferdigheter bak kamera.  Nina var svært godt forberedt, og delte raust sine faglige kunnskaper, råd og triks. Jeg opplevde at hun tok vare på og "så" hver enkelt deltager, samtidig som gruppen hadde stort utbytte av felles utflukter og samlinger.  Workshop'en var en skikkelig inspirasjonskilde, jeg merker at jeg tenker annerledes når jeg farter rundt med kameraet nå.  Jeg setter gjerne av tid til workshop med Nina igjen!´
Anne Danielsen, tidligere deltaker


Ta kontakt for spørsmål eller påmelding på mail eller telefon: nina@ninarangoy.com 00447831484530
Du finner mer info og fullt program på http://ninarangoyphotography.com/workshops/venezia-norsk/
Nina Rangøy - Academia, Venezia ved soloppgang
Academia, Venezia ved soloppgang
Nina Rangøy
Det ikoniske reisebildet er vi klare til å ta når solen står opp.
Nina Rangøy - Utenfor allfarvei, Venezia
Utenfor allfarvei, Venezia
Nina Rangøy
I en by uten biler finner vi spennende motiv i trange smug
Nina Rangøy - Burano utenfor Venezia
Burano utenfor Venezia
Nina Rangøy
Vi besøker Burano, øya utenfor Venezia med sine mangefargede hus.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Espen H.
Har vært med på denne Workshopen flere ganger. Kan anbefales på det varmeste.
17.4.2017
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu