Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

EXPLORE VARANGER - fototur ved Ishavet

Bli med på en spennende fototur til en av Norges mest fasinerende landskap. Vi utforsker kystlandskapet på Varangerhalvøya og fordyper oss i ville klippeformasjoner, store sandstrender og alt det eksponerte og råe landskapet Finnmark kan by på.
Varanger har kanskje den røffeste og mest ugjestmilde kyststripa langs Norskekysten. Landhevninger etter istiden har reist landskapet på høykant. Normalt ligger det lagdelt, men der står lagene opp av landskapet som ville og forrevne klipper i alle tenkelige formasjoner og farger. Landskapet er som på en annen planet, hemningsløst og rått og ekstremt fascinerende! Innimellom disse fantastiske klippeformasjonene finner vi store rullesteinstrender som ligger i halvsirkler oppover fjellsidene. De er gamle strandlinjer. Vegetasjonen er sparsom og bærer preg av det karrige jordsmonnet og den ekstreme eksponeringen fra vær og vind. Men det som er av flora og vegetasjon legger en godt merke til og på den tiden vi har valgt og dra er høstfargene i anmarsj og lyset helt perfekt.

Dette er et eldorado for natur- og landskaps fotografer. Det er et lite kjent og besøkt område og jeg er glad for å kunne presentere en spennende og ny destinasjon for gamle og nye deltagere.

Fot utfyllende informasjon og påmelding til workshopen, les mer her:
http://www.arcticimage.no/index.php/no/workshop/33-explor...ed-ishavet
© Trym Ivar Bergsmo - Kveldslys i Varanger
Kveldslys i Varanger
© Trym Ivar Bergsmo
© Trym Ivar Bergsmo - Klippeformasjon i Varanger
Klippeformasjon i Varanger
© Trym Ivar Bergsmo
© Trym Ivar Bergsmo - Kystparti Varanger
Kystparti Varanger
© Trym Ivar Bergsmo

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu