Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Landskapsfotografering i Lofoten med Hans Strand og Trym Ivar Bergsmo

HANS STRAND regnes av mange som en av de viktigste nålevende landskaps fotografer vi har. Han og Trym Ivar Bergsmo tar deg med på en vinterreise i Lofoten der vi utforsker både det storslåtte og det intime landskapet.
Vinterworkshopen med HANS STRAND i 2017 ble en stor suksess, vi er derfor glade for å annonsere at han vil være tilbake i januar 2018. Hans Strand regnes av mange som en av de viktigste landskapsfotografene vi har i dag. Bildene til Hans har inspirert utallige profesjonelle og amatørfotografer over hele verden. Han kommer igjen til Lofoten for å dele sin kunnskap, entusiasme, teknikk og erfaring. Omgivelsene er dramatiske, lyset gudommelig - dette blir bra!

Vi skal bruke 5 dager (5 netter) på å utforske vest-Lofoten. Det meste av tiden kommer vi til å være ute på forskjellige locations. Lyset på denne tiden av året er dramatisk og uvanlig. I kombinasjon med det ville og varierte landskapet blir det fantastiske fotomuligheter. Været er vi ikke herre over, men vi utnytter variasjonen og ser på alle mulighetene som oppstår i overgangene mellom godt eller dårlig vær. Det er da de mest spennende og uventede bildene kommer.
- Det blir forelesninger i kamerateknikk, komposisjon, fotofilosofi, tema rundt landskapsfotografering, etc.
- På kveldene gir vi tilbakemeldinger på bilder tatt i løpet av dagen. (Hvis vi ikke er ute å jager på nattlyset, eller nordlyset).
- Fotodemonstrasjoner ute i feltet.
- Det blir bildefremvisninger - der Hans og Trym forteller om hvordan de tenker når de fotograferer og hvilke valg de er opptatt av og hva de ser etter.
- Det blir gjennomgang av spesielle teknikker i Photoshop: hva gjør du med bildene dine for å få frem det personlige uttrykket?
- Det blir mye fotografering ute.
- Det blir sannsynligvis en minnerik opplevelse for oss alle og mest sannsynlig vil du treffe likesinnede du kommer til å fortsette å ha kontakt med etter kurset.
- Det blir en kompakt og intens opplevelse!
For utfyllende info om workshop: http://www.arcticimage.no/index.php/no/workshop/38-vinter...ar-bergsmo
© Hans Strand - Lofoten
Lofoten
© Hans Strand
© Trym Ivar Bergsmo - Lofoten
Lofoten
© Trym Ivar Bergsmo
© Hans Strand - Lofoten
Lofoten
© Hans Strand

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu