Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop med Øyvind Hjelmen på Halsnøy Kloster

Øyvind Hjelmen og Sunnhordland Museum
inviterer igjen til fotografisk workshop på et svært
spesielt sted, i perioden 15. - 20. August 2017
ØYVIND HJELMEN har arbeidet med fotografi i mer enn 20 år, han har hatt utstillinger i 14 land og hans arbeider er innkjøpt til samlinger både i Norge og i utlandet. Han er en erfaren workshop-holder, han har vært foredrags- og workshopholder ved Bilder Nordic School of Photography i Oslo, og han holder også workshops for næringslivet, for eksempel Statoil.
Han har i tillegg vært gjesteforeleser ved American Intercontinental University i London, og Crawford College of Art and Design i Cork, Irland.
Øyvind Hjelmen har gitt ut tre bøker; Sentimental, med Sunnhordlandsforfattarane (Eide Forlag, 2005), Ri Vinden, med Per Jan Ingebrigtsen (Bokforlaget Publica, 2009) og Elsewhere (Kehrer Verlag, 2011).

www.oyvindhjelmen.com

HALSNØY KLOSTER ble grunnlagt som Augustinerkloster i 1163, og mellom klosterruinene ble det i 1841 oppført et hus som i dag er hovedhuset på klostertunet. Halsnøy Kloster er en del av Sunnhordland Museum, og ligger i praktfulle omgivelser ved innløpet til Hardanger-fjorden. Klosteret har i de senere årene vært et senter for kunst og kultur, med konserter, utstillinger og andre typer arrangementer.
Klosteret er også i ferd med å opparbeide seg en posisjon når det gjelder formidling av fotografi, ved å tilby internasjonale kunstneropphold, utstillinger, foredrag og workshops. Vi har et nært samarbeid med Sunnhordland Folkehøgskule som tilbyr studier i teater, musikk, dans, billedkunst, lyd og spilldesign. Skolen ligger kun 5 minutters gange fra klosteret.

WORKSHOPEN vil fokusere på den enkeltes vei mot et eget personlig fotografi, enten man leter etter et slikt uttrykk, eller man ønsker å rendyrke det man har. Med få deltakere blir det god tid til å fokusere på den enkeltes utvikling.
Det blir foredrag, en-til-en undervisning, utfordringer, og 4 ½ interessante og
spennende døgn. Vi forsøker å få til at alle bor i hovedhuset, og at alle måltider inntas sammen. Slik tror vi på at en intim atmosfære for workshopen vil bidra til gjensidig kreativ inspirasjon hos alle.
Øyvind Hjelmen - Moments Reflected #1
Moments Reflected #1
Øyvind Hjelmen
Øyvind Hjelmen - Halsnøy kloster, hovedhuset
Halsnøy kloster, hovedhuset
Øyvind Hjelmen
Øyvind Hjelmen - Halsnøy Kloster
Halsnøy Kloster
Øyvind Hjelmen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu