Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotokurs med fotograf Olav Erik Storm - Vi har fokus på arbeidsflyt og kreativitet på Venabu Fjellhotell helgen 16-18 juni.

Få bedre kontroll på fotograferingen, ta bevisste valg av innstillinger i kamera, og lær å utnytte de muligheter som ligger i råformatet på ditt kamera. Vi har fokus på prosessen fra ide frem til ferdig sluttbilde.
16-18 juni . Denne helgen vil vi spesielt fokusere på arbeidsflyt og se på hvordan vi kan få forutsigbarhet i fotograferingen. Du vil få tips og triks når det gjelder fotografering med råfiler, konvertering og etterbehandling frem til ferdig sluttbilde. Vi fokuserer på hvordan vi kan utnytte råformatet, eksponere slik at du får med deg maksimalt av valører i motivet samt blir mer kreativ i motivvalget. Det blir teknikk og teori, visning av bildeeksempler, og tett personlig oppfølgning inne og ute.

Vi benytter et variert fjellområde med mange motivmuligheter til å se hvordan vi kan få kontroll på kamerainnstillinger og eksponering. Ved å bli bevisst på lyset og hvordan lyset former et landskap, vil også komposisjon og kreativitet få praktiske utfordringer gjennom oppgaver som skal løses. Det blir bildegjennomgang på storskjerm med konstruktive og lærerike tilbakemeldinger. Her dannes et godt utgangspunkt for å lære og se nye muligheter. På dette kurset finner vi motiver på Venabygdsfjellet og i kulturlandskap på begge sider av fjellplatået.

Vi baserer oss på at deltagere har erfaring med innlastning, organisering og gjennomgang av bilder på egen PC. Både speilløse systemkameraer og speilrefleks er perfekte på dette kurset. Alle deltagere må også ha et redigeringsprogram nedlastet på sine datamaskiner. Både Lightroom, Photoshop og Elements vil bli demonstrert. Har du ikke noen av disse programmene, last ned en 30-dagers gratis prøveversjon fra Adobe; http://www.adobe.com/no/downloads.html

Kursleder er fotograf Olav Erik Storm, som arbeider som reklamefotograf og holder en rekke kurs, workshops og foredrag blant annet i Oslo og på Venabu. Olav har utarbeidet et godt kursmateriell og er en inspirerende kursleder. Normalt er det inntil 12 deltagere på hvert kurs slik at den enkelte kan få individuell veiledning. Vi utnytter dagene godt og er ute og fotograferer i all slags vær så ta med klær og utstyr for årstiden. Ta gjerne med stativ og blits.

Fotokursene på Venabu er ment å gjøre fotointeresserte deltagere mer bevisst på både teknikk og kreativitet. Gjennom personlig oppfølgning, samt praktiske oppgaver vil du få større glede av fotograferingen, og dine bilder vil bli bedre. Vi gleder oss til å se deg på et fotokurs på Venabu Fjellhotell.

Venabu fjellhotell har plass til 100 gjester, hyggelige stuer, godt kjøkken og nye høystandard tømmerhytter for utleie. Vi ligger 932 moh på Venabygdsfjellet sør for Rondane ved riksveg 27 Ringebu – Folldal. Avstanden til Oslo er 250 km og til Trondheim 270 km.

Fotokurs 16-18 juni pris kr. 4.200,- pr. person inkludert opphold og alle måltider fra fredag kveld til og med lunsj søndag. Du får også med deg et kompendium som omhandler både teknikk, teori og bildekomposisjon, og gir deg mange verdifulle tips og triks i din videre fotografering.

PS; Venabu Fjellhotell har blitt kåret til det 4 beste hotell i Norge av Tripadvisor! Så du kommer garantert til å trives både inne og ute på dette kurset! Se mer om dette her; http://no.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop

Velkommen til fjells og til hyggelig samvær med andre fotoentusiaster!
Du finner mer informasjon om hotellet og området på nettsiden; www.venabu.no

Hilsen fotograf Olav Erik Storm og hotellvert Line Tvete

Kontakt oss på; E-post: olav@stormphoto.no og venabu@venabu.no

Du finner mer informasjon om fotokurs her;
http://www.storm-photo.net/


Noen tilbakemeldinger fra tidligere kurs;

Takk for fint fotokurs.
Dere har virkelig laget et flott kurs - for meg fungerte det fint og det var akkurat passe antall deltagere. Jeg lærte mye nytt, nå går jeg med "jukselapp" og tar bilder på forskjellige innstillinger, - for å lære. Kjempemoro - så snart blir det et album fra fotokurset å finne i hylla mi snart. Nok en gang takk for sosialt og inspirerende kurs - din entusiasme smitter!

Hei!
Vil med dette få takke for et supert fotokurs på Venabu!
Rammene og tilretteleggingen var perfekte - en fin blanding av teori, praksis og sosialt samvær.
Jeg opplevde kursholder som faglig dyktig, en god formidler og motivator. Som selvlært amatør er det utrolig flott å få konstruktiv tilbakemelding på bilder man tar fra en profesjonell fotograf, og jeg skal gjøre mitt beste for å ta med meg rådene og innspillene videre:)
Vertskapet selv er dyktige fotografer, imøtekommende og varme personer, og ikke minst kunnskapsrike på lokalhistorie, tradisjoner, geografi, flora og fauna.
De gode måltidene og samspillet med kursgruppen, kursholder og vertskap ble for meg prikken over i-en for et lenge etterlengtet kurs!

 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu