Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Naturfotoworkshop med Hans Strand, Bård Løken og Bjørn Joachimsen [Bohuslän]

Naturfotoworkshop i Bohuslän – med Hans Strand, Bård Løken og Bjørn Joachimsen. Møt landskapet og våren i Bohuslän og fyll på med inspirasjon og fotokunnskaper! I løpet av fire innholdsrike kursdager skal vi nyte vårstemningen og finne små og stor fotografiske perler langs den svenske vestkysten. Sammen med noen av Europas beste landskapsfotografer vil du både besøke spennende naturmiljøer og lære det du trenger for å bli en bedre fotograf!
Basen for workshopen vil være Nordens ark. Her skal vi bo sammen med sibirtiger, leoparder og hundre andre spennende og utrydningstruede arter. Vi kommer til å holde både korte og litt lengre foredrag om temaer vi mener kan være viktige for deg både når det gjelder kunnskap og inspirasjon, men mye av undervisningen vil selvfølgelig foregå ute i naturen. Bohuslän-kysten er kjent for sine glattskurte svaberg og sine spennende kystskoger. Vi håper at du vil ha stor glede av å skape spennende fotografi blant vindskjeve trær, steinformasjoner og en og annen blåveis!

På kurset vil landskapsfoto stå sentralt. Vi går i dybden på temaer som komposisjon og lys, og vi ønsker at teori blir til praksis i løpet av kursdagene. Hvordan utnytte ulike typer lys, hvordan utvikle din evne til å finne motiver, hvordan bruke komposisjon som hjelpemiddel slik at du får fram akkurat det du vil formidle med bildene du tar! Vi vil inspirere deg til å se både det store og det lille landskapet. Vårt mål er å utfordre og trene din visuelle nysgjerrighet.
©Hans Strand -
©Hans Strand
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bård Løken -
©Bård Løken

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu