Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Storytelling i tekst og bilder

Den gode teksten og det gode bildet griper tak i deg. Hva er det som får deg til å reagere? Svaret får du på kurset i storytelling i tekst og bilder. Velkommen til et intensivt foto- og skrivekurs i Krakow!
Med en av Europas mest historisk interessante og fargerike byer som kulisse og inspirasjonskilde viser journalist og fotograf Bjørn Moholdt deg hvordan du utformer tekst og bilder til en interessant og spennende historie. Underveis blir du kjent med skriveteknikker som er anvendelige både til feature- og reisereportasjer, reisebrev, blogger eller din personlige scrapbook.

Fotografiet er en vesentlig del av reisefortellingen. I Krakows gater blir du introdusert for knepene som gjør deg til en mer spennende reisefotograf, og om hva som kreves for å ta gode bilder med bred appell. Bjørn Moholdt vil også gi en grunnleggende innføring i bildebehandling da dette også ver vesentlig for gode bildereportasjer.

Workshopen inkluderer både daglige forelesninger og praktiske øvelser ute i gatene. Det stilles ingen krav til forkunnskaper, men alle deltagerne må stille med eget fotoapparat og bærbar PC/Mac. Både amatører og profesjonelle ønskes velkommen.

Bjørn Moholdt - Eksempel på triptych
Eksempel på triptych
Bjørn Moholdt
Bjørn Moholdt - Reiseportrett, Stockholm
Reiseportrett, Stockholm
Bjørn Moholdt
Bjørn Moholdt - Running scared, Berlin
Running scared, Berlin
Bjørn Moholdt

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu