Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop Fortet

Kreativ fotoworkshop i et mystisk gammelt festningsanlegg. Lær spennende fototeknikker. Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner.
Mysen, Lørdag 9. september kl. 10.00-17.00 – få ledige plasser
Maks 12 deltakere

Lær spennende fototeknikker. Hvordan lage svevebilder eller spøkelsesbilder? Utnytt lyset best mulig og lag spennende komposisjoner.
Kurset er for deg som har litt fotoerfaring og som har lyst til å utfordre deg selv og lage spennende bilder i supertøffe locations med nydelige modeller. Vi utfolder oss en hel dag på en helt unik location. Deltakerne blir delt opp i grupper som rullerer på 3 ulike locations. På to av stoppene vil du få veiledning og instruksjon, på siste stoppet vil du få mulighet til å prøve ut dine egne kreative idéer med modeller tilgjengelig.

På dette kurset vil du ikke lære kamerateknikk og innstillinger, ønsker du å lære dette henviser vi til kurset Kamera Trinn I eller Fotokurs i Villajoyosa.
Vi viser redigering av noen eksempelbilder i Lightroom og Photoshop i etterkant av fotograferingen. Det er en fordel å kjenne til bildebehandlingsprogrammene, men ingen forutsetning. Kjenner du til programmene vil du lære teknikkene, kjenner du ikke til programmene kan dette være fin inspirasjon.

Lunsjpause underveis, vi bestiller lunsj for de som ønsker felles lunsj (se påmeldingsskjema).
Kursinnhold:

Kl. 10.00 Inspirasjon og instruksjon for dagen
Kl. 11.00 Fotografering på Fortet med modeller
Kl. 13.00 Lunsjpause
Kl. 14.00 Fotografering på Fortet med modeller
Kl. 15.30: Demonstrasjon redigering, lag «svevebilder»
Kl. 17.00: Takk for i dag

Dette sier deltakerne:

«-Workshop med Tone Balslev Haugerud og Solveig Grande på Høytorp fort, – et must for fotoglade! På denne dagen deles det raust ut ideer til kreativ fotografering og hvordan bruke modeller i svevebilder og dunkel belysning. Inne i fortets mange ganger og rom skinner det et magisk lys gjennom glugger og sprekker, det får spenningen til å stige når vi jakter på de gode motiver.»
Anne Føien, Oslo

«- Fotoworkshop på Høytorp fort. Luksus å komme hjem med så mye bra råmateriale. Inspirasjonen dukker opp bare jeg tar en titt på bildene. Kjempegøy.»
Inger Hurum, Hønefoss

«- Veldig bra kurs. Er veldig fornøyd med dagen som har vært! Mer av dette!»
Gjermund Elisenberg, Oslo

Kursleder: Det blir 2 kursledere på kurset, fotograf Tone B. Haugerud og Solveig Grande. Fotografene holder en rekke populære fotokurs og får veldig gode tilbakemeldinger på kursformen og læringsutbyttet på kursene. Tone B. Haugerud er kåret til årets fotograf 2016 innenfor familiefotografering. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer.

Sted: Mysen
Pris: Kr. 2590/kr. 2290.
Lunsj kr. 190

Praktisk info: Workshopen foregår i Mysen, ca. en time fra Oslo. Grei ankomst med tog og buss. God plass for parkering i området. Ta med kamera, stativ og eventuelt laptop.
Mer info og påmelding: www.grandefoto.no/workshopfortet/
Fotograf Tone B. Haugerud - Svevende på Fortet
Svevende på Fortet
Fotograf Tone B. Haugerud
Tone B. Haugerud - Fra svundne tider....
Fra svundne tider....
Tone B. Haugerud

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu