Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kreativitet i høstfjellet

Siste helgen i september holder naturfotograf Lars Andreas Dybvik/NN workshop i Innerdalen, Trollheimen. Denne helga vil jeg dele av mine tanker og metoder rundt det å skape din egen stil.
Siste helgen i september holder naturfotograf Lars Andreas Dybvik/NN workshop i Innerdalen, Trollheimen. Denne helga vil jeg dele av mine tanker og metoder rundt det å skape din egen stil. Det å bryte med de etablerte sannhetene, og forsøke å vri bildespråket ut av den jevne gjentagelsen som mange går i ring i. Gjennom undervisning i plenum, og praktiske oppgaver gis du muligheten til å åpne noen nye dører. Det legges også opp til rikelig med tid ute til fotografering, samt bildediskusjoner på kveldstid.

Lars Andreas Dybvik (www.uskarp.no) har de siste årene høstet mange priser i inn og utland for sine annerledes og personlige naturfotografier. Han har deltatt i utstillinger i både USA og Europa i tillegg til en rekke separatutstillinger i Norge. Han representeres av Galleri SG i Trondheim.

Trollheimen ligger like sør for Trondheim, og er et vilt og vakkert fjellområde. Innerdalen sies å være Norges vakreste dal, og ligger i den mest alpine delen i sørvest. Helgen inkluderer full pensjon på Renndølsetra, som vi disponerer i sin helhet bare for vår workshopen denne helgen. Renndølsetra drives som tradisjonell seter om sommeren i tillegg til fjellturisme. Stedet og vertskapet er noe for seg selv, og må oppleves (www.innerdalen.com).

– 29. sept til 01. okt 2017.
– Kveldsmat, fredag.
– Frokost, niste og middag lørdag.
– Frokost, lunsj søndag.
– Oppredd seng, felles dusj.
– 3600kr per person, maks 10 deltakere.
– Påmelding til fotokurs@uskarp.no
Lars Andreas Dybvik - Plakat med informasjon
Plakat med informasjon
Lars Andreas Dybvik
Plakat med informasjon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu