Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kropp i bevegelse

3 dagers eksklusiv workshop under danseforestillingene av Nøtteknekkeren 15.-17. desember i Bærum Kulturhus. Det blir intense dager hvor du får mye praktisk erfaring, feedback på det du gjør hver dag og muligheten til å ta bilder foran og bak scenen.
Dette er en workshop med mye praktisk jobbing. Den passer for deg som har fotografert endel fra før. Vi skal under helgen ta bilder av forestillingene fra salen. Fokuset disse tre dagene ligger på å ta bilder av kropp i bevegelse. Nøkkelen er å lære når du skal ta bilde for å fange bevegelsen.

I tillegg til bilder av det som skjer på scenen kan vi bevege oss backstage å være “flue” på veggen før, under og etter forestillingen.

Kgbdans setter opp Nøtteknekkeren for 16. gang og har med seg Opus 82 som har egne blåsere til denne produksjonen. I tillegg kommer profesjonelle lyd- og lys-folk som gjør forestillingen til en meget profesjonell oppsetting. Hovedrollene blir danset av studenter fra ballettlinjen på
Kunsthøyskolen i Oslo. De blir flankert av dyktig barn og unge fra 6-25 år og noen voksne.

Kristine Glenne grunnlegger og eier av Kgbdans & ballett, som er en av Norges største og eldste skoler. Hun blir med oss og forteller om hvor i bevegelsene magien ligger, og hva hun ser etter i et godt bilde. For mer info om Kgbdans se: www.kgbdans.no

Anette Asbjørnrød har jobbet som fotograf siden 2003 og har hovedansvaret for kurset. Hun er utdannet ved Oslo Fotokunst Skole, Høyskolen i Volda, Bilder Nordic i tillegg til flere masterklasser med noen av de beste fotografene i verden innen portrett-, kunst- og dokumentar-foto. De siste 10 årene har hun holdt kurser i inn- og utland, og undervist i foto på videregående skole.
For mer info: www.anet.photos
For påmelding og/eller program: anetteasb@gmail.com, eller mobil 97074969


Sted: Bærum Kulturhus
http://baerumkulturhus.no/notteknekkeren-2017
Dato: 15-17. desember. Starter kl. 15.00 fredag. Avslutter ca 22.00 søndag.
Antall plasser: 4
Påmeldingsfrist: 1. november
Kursavgift: 4200,-
Depositum: 2100,- betales ved påmelding.
Påmeldingen er bindende og plassen er sikret når depositumet er betalt.
Deltagerene må selv sørge for: Overnatting, transport og mat/drikke
Ta med: Kamera, objektiver, PC/Mac, minnepinne
Foto©: Kristine Glenne - Nøtteknekkeren 2015
Nøtteknekkeren 2015
Foto©: Kristine Glenne
KGB dans & ballett

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu