Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

INSPIRERENDE KURS I PHOTOSHOP

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter! Med utgangspunkt i portrett går vi gjennom lag, masker, verktøy og funksjoner. Jeg deler alt jeg kan og gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta alle typer bilder til et nytt nivå!
Målet er at du som ikke kan noe som helst skal lære å bruke Photoshop og at du som har litt kunnskaper skal få påfyll, teknikker og inspirasjon til videre utvikling. Vi starter fra scratch og setter opp programmet så det fungerer optimalt. Redigeringen av råfilene starter i Lightroom slik at vi har det beste utgangspunktet når vi åpner bildene i Photoshop.

Vi jobber på de samme bildene og redigerer øyne, hår og hud, og vi redigerer klær og bakgrunner som ofte neglisjeres. Det er viktig å lære å se alle detaljer i et bilde og vi jobber med clone, heal og patchtool for å fjerne distraksjoner. Og vi skaper dimensjoner og skulpturer bakgrunner, plagg og ansikt med dodge og burn på en naturlig måte. Vi går også gjennom Liquify samt Frequency Separation som er supert til mer enn hudretusj.

Vi jobber med forskjellige typer toneringer, svart/hvitt og bruntoner, etterbelysning og stemning, kontrast, vignettering, blurring og oppskarping og vi lager actions som letter redigeringstrinnene.

I Photoshop jobber vi non-destruktivt og i lag. Det innebærer at vi kan viske effekter og justeringer inn og ut når vi bruker masker. Vi kan også legge inn andre bilder, nye bakgrunner og erstatte utbrente eller kjedelige himler. Og vi kan legger på teksturer og slik skape Fine Art-portretter.

Kurset går over to søndager med 14 dager i mellom, dette for å gi den enkelte tid til å praktisere i mellom. For praksis og øving er essensielt når det gjelder Photoshop!

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset er kl 9 til 18 i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C. Det er kort vei til Oslo og Sandvika. Kursavgift kr 3950 inkluderer kursmateriell samt kaffe te, kjeks og frukt.

Maksimumsantallet er 8 og din påmelding er bindende. Referanser fra andre kurs finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotokurs-referanser

Bildene mine og mer informasjon om kursene mine finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen hyggelige, arbeidsomme, lærerike og inspirerende dager!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu