Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

INSPIRERENDE KURS I LIGHTROOM CLASSIC

Adobe Lightroom Classic er et fantastisk program med mange funksjoner. Vi går gjennom moduler, verktøy og oppsett og gir deg kunnskap og inspirasjon til å ta bildene dine til et nytt nivå!
I Lightroom Classic tar du raskt og enkelt bildene dine til et høyere nivå uten å måtte lære deg Photoshop som er et adskillig mer krevende program. Lightroom er også en suveren rå-konverter for deg som jobber videre med bildene i Photoshop.

I Lightroom holder du lett oversikt over alle bildene dine. Vi går gjennom oppbygging av biblioteket samt teknikker for utvelgelse av de beste bildene. Og vi går gjennom programmets forskjellige moduler, verktøy og funksjoner: Redigering og retusj, eksportering og publisering på nett, de forskjellige formatene samt sikker arkivering av bilder. Og ikke minst setter vi opp programmet slik at det fungerer optimalt. Om tiden strekker til vil også se på hvordan vi lager flotte bildeshow og fotobøker.

På kurset redigerer vi flere typer bilder som landskap, eksteriør, HDR, panorama og portrett. Vi jobber med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, svart/hvitt og toneringer, oppskarping hvordan legge fokuset i bildet m.m. Det blir stadig mer vanlig å retusjere portretter og i Lightroom 5 og nyere er dette mulig. Vi gjør dette sammen, på det samme bildet og med fokus på et naturlig resultat.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset er kl. 9 til 18 i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C. Det er kort vei til Oslo og Sandvika. Kursavgift kr 1750 inkluderer fyldig kursmateriell på ca 25 sider samt kaffe te, kjeks og frukt.

Maksimumsantallet er 8 og din påmelding er bindende. Referanser fra andre kursdeltakere finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotokurs-referanser

Bildene mine og mer informasjon om kursene mine finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen hyggelige, arbeidsomme, lærerike og ikke minst inspirerende timer!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu