Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop i våtplatefotografering

Har du lyst til å ta bilder på plater, slik man gjorde for 150 år siden? Velkommen til 2-dagers workshop i våtplatefotografering med Julie Loen.
Hvis du ikke vet forskjellen på blender og lukker, eller aldri har satt dine ben i et mørkerom før spiller det ingen rolle - her får du den hjelpen du trenger for å ta bilder på våtplate!

Fokuset på workshopen er på det rent praktiske ved å ta bilder på våtplate. Det vil ikke bli lagt vekt på historien bak våtplaten, kjemiske prosesser eller hvordan man blander kjemikalier. Du vil allikevel dra hjem med nok kunnskap til å kunne lage våtplater på egenhånd. Alle deltakerne får med seg et kompendium hjem etter endt workshop, så det blir litt lettere å komme igang på egenhånd. Du får, så klart, med deg platene dine hjem også.

Vi tar bilder direkte på sorte aluminiumsplater. Den første dagen fokuserer vi på at du skal få en god teknikk med 4x5 (ca. 10X12cm) plater. Den andre dagen setter vi fler kameraer i sving, da får du prøve å ta bilder på 8x10 (ca. 20X25cm) plater, i tillegg til 35mm og mellomformat.

Praktisk Info

· Workshopen avholdes hos CYAN studio, i Jens Bjelkes Gate 15, 0562 Oslo

· Koster 3800,- per person (maks 4 personer)

· Vi holder på fra kl. 10-17, med en lunsjpause når vi blir sultne – ta med niste! Det er også mange hyggelige kafeer rett rundt hjørnet.

· Det kan være lurt å ta med klær det ikke er så farlig med, eller ta med mørkeromsfrakk/forkle. Det blir fort litt søl på mørkerommet. Sølvnitratflekker på klær går ikke bort!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu