Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!
Min store interesse er mennesket og de virkelig gode portrettene. Hva forteller bildene og hvordan er disse er blitt til? Vi jobber med posering og kommunikasjon, fototeknikk og lyssetting. Og vi går gjennom teorien: Hvordan stille inn kamera, valg av linser, sikker lagring, bildeformater og arbeidsflyt. Vi jobber også med kreativ fototeknikk for å skape unike bilder rett i kamera.

Det er viktig å lære se å se lyset! Vi har med to modeller og jobber i grupper i forskjellige settinger. Utendørs jobber vi med naturlig lys og reflektor som gir vakre bilder. Vi jobber også med naturlig lys inne i studio, og her lyssetter vi også med forskjellige typer lamper.

Gjennomgang av bildene foregår i Lightroom Classic. Vi jobber med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping og hvordan legge fokuset m.m. Vi ser også på beskjæring, komposisjon og forbedringspotensial.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C lørdag kl 9 – 18 og søndag kl 10 – 17. Det kort vei til Oslo og Sandvika. Gårdens vakre omgivelser har mange fine baktepper for portrett. Kursavgiften er kr 4500 og inkluderer kursmateriell og modeller samt kaffe, te, kjeks og frukt.

Kurset passer for deg som er nybegynner så vel som for deg som har fotografert en del. Maksimumsantallet er 8 og din påmelding er bindende. Referanser fra andre kursdeltakere finner du her www.annehelenegjelstad.com/fotograf-fotokurs-oslo-baerum-sandvika-asker-referanser

Bildene mine og mer informasjon om kursene mine finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com og på bloggen min kan du også lese mer om hvordan det er å være med på portrettkursene mine www. annehelenegjelstad.com/blog/fotokurs-portrettkurs-bilderedigering-oslo-sandvika-baerum-asker-laer-portrettfoto

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen arbeidsomme og lærerike dager - jeg deler alt jeg kan med dere!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu