Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

PHOTOSHOPKURS TRINN I

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter for redigering av bilder. Photoshop er også et avansert program som gjør det viktig å begynne med oppsett, grunnleggende teknikker og forståelse for hvordan programmet og dets funksjoner er bygget opp.
Vi starter fra scratch og setter opp Photoshop så det fungerer optimalt. Vi setter også opp Bridge - et viktig program for oss fotografer. I Photoshop jobber vi i lag. Det innebærer at vi kan viske effekter inn og ut når vi bruker masker. Vi kan også legge inn andre bilder, nye bakgrunner og erstatte utbrente eller kjedelige himler. Med utgangspunkt i portrett går vi gjennom lag, masker, verktøy, teknikker og funksjoner. Alt du lærer kan du selvsagt bruke på alle typer bilder.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C lørdag kl 9 – 18 og søndag kl 10 – 17. Det er kort vei til Oslo og Sandvika. Kursavgift kr 2950 inkluderer kursmateriell samt kaffe te, kjeks og frukt. Melder du deg på både trinn I og trinn II samtidig er prisen kr 5450.

Maksimumsantallet er 8 og din påmelding er bindende. Referanser fra andre kurs finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotokurs-referanser

Bildene mine og mer informasjon om kursene mine finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com og på bloggen min finner du flere poster som omhandler redigering i Photoshop www.annehelenegjelstad.com/blog/category/photoshopkurs/


For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen hyggelige, arbeidsomme, lærerike og inspirerende dager – jeg deler alt jeg kan med dere!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu