Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

PHOTOSHOPKURS TRINN II

Lær å se forbedringspotensialet i bildene dine og de mange forskjellige teknikkene i Photoshop som tar bildene dine til et helt nytt nivå!
Et kurs i Photoshop for deg som kan programmets viktigste funksjoner som lag, masker og verktøy. Det er viktig å lære å se alle detaljer i et bilde og på dette kurset viser jeg deg hvordan jeg redigerer bildene mine fra A til Å. Vi jobber med clone, heal og patchtool for å fjerne distraksjoner og 'strayhairs'. Og vi skaper dimensjoner og skulpturer bakgrunner, plagg og ansikt med dodge og burn på en naturlig måte. Vi går også gjennom Frequency Separation som er supert til mer enn hudretusj.

Vi går gjennom mange forskjellige teknikker og redigerer øyne, hår og hud og vi redigerer klær og bakgrunner som ofte neglisjeres. Her er forming med liquify og warp teknikker det er fint å kunne, og som må brukes riktig og forsiktig. Vi jobber med forskjellige typer toneringer, svart/hvitt og bruntoner, etterbelysning og stemning, kontrast, vignettering, blurring og oppskarping og vi lager actions som letter redigeringstrinnene vi gjør på hvert eneste bilde.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C lørdag kl 9 – 18 og søndag kl 10 – 17. Det er kort vei til Oslo og Sandvika. Kursavgift kr 2950 inkluderer kursmateriell samt kaffe te, kjeks og frukt. Melder du deg på både trinn I og trinn II samtidig er prisen kr 5450.

Maksimumsantallet er 8 og din påmelding er bindende. Referanser fra andre kurs finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotokurs-referanser

Bildene mine og mer informasjon om kursene mine finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com og på bloggen min finner du flere poster som omhandler redigering i Photoshop www.annehelenegjelstad.com/blog/category/photoshopkurs/

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen hyggelige, arbeidsomme, lærerike og inspirerende dager – jeg deler alt jeg kan med dere!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu