Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i bildebehandling med Lightroom

Dette kurset er for deg som vil løfte bildene dine, og gjøre det beste ut av bildene. Vi bruker Lightroom (fra Adobe), dagens mest populære bildebehandlingsprogram. Bibliotekfunksjoner, redigering og retursj, slideshow med musikk, fotoalbum/fotobok, print og webalbum.
Oslo: Tirsdag 18. september kl. 17-21

Dette kurset er for deg som liker å ta bilder, og vil lære å redigere bildene dine. Vi bruker Lightroom (fra Adobe), dagens mest populære bildebehandlingsprogram. Lær å gi bildene dine et ekstra løft og gjør det beste ut av dine bilder.
– Bibliotekfunksjoner, sortering og merking av bilder
– Beskjæring av bilder
– Korrigering av farge, toner og kontrast
– Enkel retusjering av hud, “flekker” i bildet
– Korrigering av lys og skygge
– Oppskarping og lagring
– Se mulighetene med slideshow med musikk, fotoalbum/fotobok, print og webalbum

Tilbakemelding fra tidligere kursdeltakere:
“- Veldig bra! Grundig og bra kurs. Kursleder kan programmet. Karakter: 6 (fra 1/dårlig til 6/best)”. Inger Eide Nordseth, Oslo.
“- Da har jeg deltatt på et meget bra kurs i kveld. Dyktig kursleder skreddersydde dagens kurs til deltagernes ønsker på sparket. Vi fikk en super gjennomgang av prinsippene og funksjonene i programmet. Viktigst av alt – vi gjennomførte alt i praksis på egne lap-topper. Fantastisk praksis som gjør det lettere å huske og å bruke programmet umiddelbart. Anbefales på det varmeste – takk for årets hittil mest givende aften!” Mvh Hans-Petter Rognstad.
“-Det fine med måten du presenterer stoffet på, er at det hele virker innen rekkevidde og mulig å få til. God følelse å gå fra kurset med opplevelsen av å ha lært noe, gjort noe i programmet, mestret det som ble gjennomgått.
Det har hendt jeg har gått fra kurs der jeg har forstått det som ble presentert på en mer overordnet måte, uten at jeg fikk et virkelig grep på hvordan jeg skulle bruke programmet fordi det ikke ble satt av tid nok til egen utprøving underveis. Det gir en fæl følelse, det! Så takk!” Helena Kive.

Kursleder Oslo: Grandefoto v/Fotograf Solveig Grande. Grande er kåret til en av landets beste bryllupsfotografer og er bruker Lightroom profesjonelt selv.
Oslo: Lambertseter gård, Langbølgen 2b, rett ovenfor Lambertseter T-banestasjon.

Vi jobber med et felles sett med bilder, så du trenger ikke ha med egne bilder til kurset.
Ta med bærbar PC. Last ned en prøveversjon av Adobe Photoshop Lightroom (gratis). Du får en link ved påmelding.
Adobe Photoshop Lightroom er gratis å laste ned og bruke i 7 dager. Ønsker man å kjøpe programmet senere koster det kr. 1295,- eller kr. 76,25/mnd. Lightroom anbefales som det beste redigeringsprogram, mer avansert enn de aller enkleste programmene og mer brukervennlig enn tradisjonelle Photoshop.
Grandefoto - Redigering - før og etterbilde
Redigering - før og etterbilde
Grandefoto

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu