Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kairos Portfoliokveld

Kairos portfoliokveld er for deg som holder på med et fotografisk prosjekt du ønsker tilbakemelding på.
At det ikke er ferdig er en fordel, du har da anledning til å ta det du vurderer som nyttig input med deg videre i arbeidet.
SLIK FOREGÅR DET
Hver deltaker får 30 minutter der vi ser på, snakker om og gir tilbakemelding på prosjektet. Du må kort kunne forklare prosjektet muntlig eller ta med en skriftlig prosjektbeskrivelse på maks en halv A4-side. Forbered deg på forhånd ved å tenke gjennom hva du helst vil ha synspunkter og innspill på. Trenger du synspunkter på bildeutvelgelse og rekkefølge? Det kan være at du lurer på i hvilken retning du kan ta prosjektet videre, kanskje ønsker du hjelp til å finne essensen i det du holder på med – eller du funderer på hvordan bildene best presenteres som et ferdig produkt.

HVEM PASSER DETTE FOR?
Kairos Portfoliokveld passer best for deg som enten holder på med et personlig prosjekt, et dokumentarisk prosjekt, reisefotografi eller andre typer fotokunstprosjekter. Ta gjerne med notatblokk og skriv ned tilbakemeldingene. Slik kan du se på dem igjen senere i prosessen og tenke gjennom hvilke du mener er mest nyttige for deg.

VISNINGSFORM
Du kan ta med opptil 25 bilder fra prosjektet ditt som print eller i en digital portfolio. Fordelen med print er at vi kan flytte dem rundt mens vi diskuterer. Papirkopier bør være godt printet og vise bildene slik du ser dem for deg ferdige, i en håndterlig størrelse. Regn med at vi tar på bildene dine, ta evt. med hansker du vil unngå fingermerker. Ta gjerne med opptil 20 andre bilder du er fornøyd med i tillegg til bildene fra hovedprosjektet ditt. Dette er for at vi skal få en bredere forståelse av deg som fotograf, noe som kan være til hjelp i vurderingen.

DATO / TID / STED
Onsdag 22. oktober 2018 på Grunerløkka kl. 18–21. Adresse kommer ved påmelding.

Kun 5 plasser, påmelding er bindende.

Velkommen!
Hilsen Torkil Færø og Tone Solholm

PÅMELDING
For å sikre deg en plass denne kvelden sender du en mail til tone@kairosworks.no
I emnefeltet skriver du «Påmelding til Kairos Portfoliokveld», og så trenger vi ditt fulle navn, adresse og telefonnummer.
Tone Solholm -
Tone Solholm

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu