Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop i Sintra

Kurset for den reiseglade som ønsker å utnytte omgivelsene og lyset til å ta gode bilder samme hvor de befinner seg.
Fokuset under workshopen er på portrett og landskap. Med Sintra som bakteppe lærer du tips og triks innen posering, lys og komposisjoner. Om du ønsker å jobbe med klassisk portrett, dokumentar eller et mer kunstnerisk uttrykk spiller ingen rolle. Vi finner modeller i nærmiljøet, så ikke alle kommer hjem med de samme bildene. Kan hende dukker det opp en overraskelse også.

Sintra er på Unescos verdensarvliste og byen er noe av det vakreste jeg har sett. Basen vår er en liten Bed & Breakfast hvor historien sitter i veggene og som passer ypperlig til fotografering. Vertskap og betjening er veldig hyggelige og hjelpsomme, dette blir det 3. året vi besøker dem. http://www.quintadasmurtas.com/en/hotels-sintra-po...

Sintra er en by som kan fotograferes til alle døgnets tider. Tidlig morgen i brytningslyset, eller å vandre gatelangs når nesten alle turistene har reist for dagen er magisk. Lyset og atmosfæren forandrer seg og gatelysene speiles i blankpolert brostein. Fantastisk for fotografering, så om du ønsker å fotografere på kveld/natt ta med stativ.

I tillegg til fotografering hver dag i og rundt Sintra blir det også en utflukt ut til kysten for å fange det helt spesielle lyset når sola står opp over Atlanterhavets klippekyst. Her er det vilt og vakkert, og mange tidligere deltagere har tatt flotte landskapsbilder her. Fiskerne står på klippene, og kanskje er det noen som lufter hunden i vannkanten eller det er den storslåtte naturen hvor hav møter himmel i horisonten som frister mest.

Det blir tatt initiativ til å besøke et av de vakre palassene i Sintra en ettermiddag under kurset. Her har man mulighet til å fotografere på egenhånd, eller bare gå på sightseeing og nyte omgivelsene og drømme seg tilbake til fordums storhetstider.

Det er fint hvis du er kjent med de grunnleggende innstillingene på kameraet, men ikke et krav.

Dette er det Vagabond skriver om Sintra. Vi guider dere utenom trengslen.
http://www.vagabond.no/reportasjer/2017-05/portugal-surre...ske-sintra
Dagsprogrammet er under utarbeidelse, og vil bli lagt ut så snart det er klart

Pris for kurset er 4900,- Fly, opphold og mat tilkommer.

Ønsker du mer informasjon send gjerne en e-post.
Marina Tennefoss - Pena Palace
Pena Palace
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss
Arne Kristian Wadahl -
Arne Kristian Wadahl

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu