Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!
Dette er et to-dagers kurs for deg som ønsker å lære å ta bedre portretter, enten du er nybegynner eller har fotografert en del. Kurset holdes i mitt hyggelig studio på Gjettum Gård lørdag kl 9 - 18 og søndag kl 10 - 17. Gårdens vakre omgivelser har mange fine baktepper for portrett. Dette blir intensivt så ikke regn med å få gjort så mye annet disse dagene!

Vi ser på mange forskjellige typer portretter og hvordan disse er blitt til. Hva forteller bildene og hvilken historie ønsker du som fotograf å fortelle? Vi jobber med posering og kommunikasjon, fototeknikk og lyssetting. Og vi går gjennom masse nyttig teori: Hvordan stille inn kamera, hvordan fokusere og valg av linse til forskjellig typer portretter. Vi går også gjennom lagring, bildeformater og arbeidsflyt. Og vi jobber med kreativ fototeknikk for å skape unike bilder rett i kamera.

LØRDAG har vi med to modeller og jobber i grupper i forskjellige settinger både inne og ute. Det er viktig å lære se å se lyset! Selv liker jeg aller best å jobbe med naturlig lys, ute i 'det store studio'. Her jobber vi med refleksskjerm som gir et vakkert lys. Vi jobber også med naturlig lys inne i studio, og her lyssetter vi også med ledlys og studiolamper/blitz. Hjemmelekse: Å velge ut 2-3 av de beste bildene for gjennomgang søndag.

SØNDAG går vi gjennom deltagernes beste bilder og ser på evt. forbedringspotensial. Vi jobber med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping og hvordan legge fokuset i bildet m.m. Undervisningen foregår i Lightroom på storskjerm. Jeg viser også eksempler på etterbehandling av bilder i Photoshop og forteller om prosessen min og hva jeg vektlegger for forskjellige typer bilder og oppdrag.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C lørdag kl 9 – 18 og søndag kl 10 – 17. Det kort vei til Oslo og Sandvika. Gårdens vakre omgivelser har mange fine baktepper for portrett. Kursavgiften er kr 4500 og inkluderer kursmateriell og modeller samt kaffe, te, kjeks og frukt.

Kurset passer for deg som er nybegynner så vel som for deg som har fotografert en del. Maksimumsantallet er 8 og din påmelding er bindende. Referanser fra andre kursdeltakere finner du her www.annehelenegjelstad.com/fotograf-fotokurs-oslo-baerum-sandvika-asker-referanser

Bildene mine og mer informasjon om kursene mine finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com og på bloggen min kan du også lese mer om hvordan det er å være med på portrettkursene mine www. annehelenegjelstad.com/blog/fotokurs-portrettkurs-bilderedigering-oslo-sandvika-baerum-asker-laer-portrettfoto

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen arbeidsomme og lærerike dager - jeg deler alt jeg kan med dere!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu