Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop på spektakulære Færøyene

Vil du lage landskapsbilder som skiller seg ut? Spektakulære Færøyene med stupbratte klipper, ville fosser, grønnkledde fjell og beitende sauer. To prisbelønte fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelse og fasinerende landskap.
Vil du lage landskapsbilder som skiller seg ut?

Vil du skape engasjement med bilder må de stå ut fra mengden. Kanskje du tenker at de samme motivene går igjen overalt? Med litt kunnskap og veiledning kan du ta landskapsbilder som har noe ekstra i seg. Som blir lagt merke til og skaper engasjement.
Spektakulære Færøyene med stupbratte klipper, ville fosser, grønnkledde fjell og beitende sauer. To fotografer ønsker deg velkommen til fotoworkshop med læring, opplevelse og spektakulære landskap. Vi har reist Færøyene på kryss og tvers for å finne de beste fotostedene, og – ja – vi er blitt forelsket. Den lille viken med de gamle husene med gress på taket. Her er det 7 fastboende, en liten kirke og en spektakulær utsikt utover fjorden. De høye klippene hvor det smale fossefallet vaier i vinden på sin lange vei helt ned til havet. På toppen av klippene er det helt grønt og sauene beiter som de alltid har gjort.

SPEKTAKULÆR NATUR
Denne fotoworkshop’en er for deg som er glad i landskap og natur, samt gå turer i fjellet for å komme til de beste fotostedene. Du trenger friske bein på denne turen, vi går turer på opptil 2 timer.

De fleste deltakere på våre kurs kommer alene, og blir fort en sammensveiset gruppe. Vi regner med at du kan innstillingene på ditt kamera, eventuelt kan du ta kurset Kamera Trinn I før du reiser. (se www.grandefoto.no/fotokurs/)

Innhold, nøyaktig program for hver enkelt dag vil tilpasses vær og forholdene forøvrig da været skifter raskt og vi vil tilpasse slik at du får det beste ut av workshopen:
Velkommen og introduksjon til Færøyene. Ut på fotosafari sammen med fotografene til fots eller med bil/minibuss. Vi fotograferer fjell, utsikt, klipper, grønne åser, sauer, små hus og store bølger.
Forelesning natur/landskap – hvordan gjøre noe ekstra ut av dine landskapsbilder. Bildeworkshop – vi samles med bilder på laptop, jobber med bildene og gjør bildevurdering. Forelesning tips og knep til spenning og dybde i landskapsbilder. Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder.

PS: Vi skal til alle stedene dere ser bilde av på nettsiden til Grandefoto, og enda noen til!

MELLOM NORGE OG ISLAND
Færøyene ligger nord for Skotland, mellom Norge og Island. Det er en stor øygruppe med 18 øyer tilhørende Danmark. De er en selvstyrt enhet og er ikke medlem av EU. Fjellene på Færøyene er oppstått av vulkaner og ligner litt på “Grand canyon” med sine spesielle fjellformasjoner. Det finnes ikke trær på Færøyene, fjellene er dekket av grønt gress og vegetasjon fra toppen og helt ned i sjøen. Det bor ca. 58000 mennesker på Færøyene, og de snakker et nordisk språk som ligner dansk og islandsk. De forstår godt norsk språk. Været skifter veldig raskt fra sol til tåke til regn. Helt unikt i forhold til fotografering, her vil du se at lyset endrer motivet ditt hele tiden. Det er lurt med både ull, vindtett og regntette klær på Færøyene.

PRAKTISK INFO FÆRØYENE
Pris: DKK 9900 (Danske kroner)

Dette er inkludert i prisen:

Forelesninger
Workshop med bilder
Fotografering under veiledning
Bildevisning og tilbakemelding på dine bilder
Transport og “guiding”
Hotell og frokost


Ikke inkludert i prisen:

Fly, øvrige måltider, tips, gangavgift (ca. DKK 100)

Betaling: kr. 2500 ved påmelding (pr 10 dager), resterende 90 og 45 dager før avreise.

Anbefalt flyrute kommer ved påmelding.

Vi bor på gode hoteller med middels standard og bra beliggenhet. Vi bor på to ulike hoteller i løpet av oppholdet.
Grandefoto - Høye fossefall skaper dramatikk i landskapet
Høye fossefall skaper dramatikk i landskapet
Grandefoto
Grandefoto - Skiftende vær skaper unike bilder, i neste øyeblikk er landskapet endret
Skiftende vær skaper unike bilder, i neste øyeblikk er landskapet endret
Grandefoto
Grandefoto - På Færøyene er det ofte villsauer som er modeller i bildene
På Færøyene er det ofte villsauer som er modeller i bildene
Grandefoto

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu