Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Lancaster det autentiske England - VIsuelle Reiser

Opplev det autentiske England, vakkert og spennende og ukjent for de fleste nordmenn. Området byr på vakker og snill natur med bølgende grønne åser og tåkeslør tidlig på morgenen. Parker med herskapelige gods og bygninger, og historiske bygninger i sentrum.
Lancaster ligger kun en liten time med tog fra Manchester og er en av områdets historiske steder. Byen har også flere gode restauranter og det er naturlig å ta en pub til pub runde for et møte med det virkelige England - engelskmennenes møteplas nr 1.

Du får innføring i kamerateknikk, komposisjon, bruk av naturlig lys og fargelære på en enkel måte slik at du kan skape de bildene du ønsker og drømmer om.

Kurset passer for både nybegynnere og deg som har fotografert mye, men har et ønske om å lære å bruke kameraet og la deg inspirere til utvikling. Kurset er enkelt bygget opp, med undervisning om morgenen som vi så utfører i praksis. Alle deltagerene møtes på sitt fotografiske nivå, og man har også mulighet til å fotografere på egenhånd om man ønsker det.

Jeg anbefaler å kombinere kurset med en overnatting eller to i Manchester eller Liverpool hvis du har mulighet. Begge byene har mye å by på, Manchester er Londons lillebror, og har alt hva en storby skal ha. Liverpool er en sjarmerende by med et fint bysentrum og Beatles historie. Begge steder har gode shoppingmuligheter og nærhet til flyplass.

Pris: 4990,- reisekostnader, overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.

Påmeldingsfrist er 1.juli 2019, depositum på lydende 2100,-betales ved påmelding.

Det er plass til maks 15 deltagere.

Hotellet vi skal bruke som base er Toll House In - det ligger midt i sentrum av Lancaster og får veldig høy ranking på tripadviser. Det er selvfølgelig valgfritt om man ønsker å bo på dette hotellet.

Kursleder Marina har bodd i Lancaster i 5 år, og er godt kjent i byen. Dette er det først kurset som blir satt opp i Lancaster, men hun har holdt kurs i flere år både i Norge, Vietnam og Portugal og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltagerene. Flere av deltagerene har også vunnet priser og fått hederlige omtaler med/på bildene de har tatt på mine workshops.

Marina er en prisbelønt fotograf med blant annet 2 andreplasser i Black and white spider awards 2017 og 2018, en stor internasjonal fotokonkurranse med mange tusen deltager. Vågåprisen i 2013, for bilder og innsats på workshop med Morten Krogvold. En pris som henger høyt blandt fotografer. Og i en rekke andre internasjonale konkurranser har bildene hennes blitt premiert de sist årene. Marina deltar ofte på workshops med de beste fotografene i verden for selvutvikling og inspirasjon til egne kurs. Blandt annet med Joyes Tennesson, Arno Minnkinen, Morten Krogvold, Birgitte Grenfeldt, Robert Sannes og Benny Otteson for å nevne noen.

Du trenger kamera, bærbar pc/mac, ta gjerne med stativ og reflektor hvis du har.

Har du spørsmål så ta kontakt på 982 66 505 eller post@tennefoss.no

VELKOMMEN
Marina Tennefoss - Williamson Park
Williamson Park
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss - Morcombe Pir
Morcombe Pir
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss - Williamson Park
Williamson Park
Marina Tennefoss

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu