Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Skåbu - Jotunheimens forgård

Fjellbygda Skåbu ligger i Gudbrandsdalen og er nord Europas høyest liggende jordbruksbygd, og er omgitt av gjestmilde fjell. Vi er nå i Jotunheimens forgård, og herfra har du utsikt til Jotunheimen og Rondane midt i Peer Gynt`s rike.
Denne vakre bygda har etter all sannsynlighet fått navnet sitt etter den norrøne jaktgudinnen SKADIR. Jakt, fangst og fiske er viktige aktiviteter i Skåbu. Her finnes maleriske tun, gamle seterbygg, sauer og kuer, fjell, skog og den norske folkesjela.

Lyset i Skåbu er helt spesielt morgen, kveld, sommer og vinter. Det er lite lysforurensning her, så stjernehimlen er magisk.

Vi har base og skal bo på Skåbu Fjellhotell, som er et familiedrevet og hjemmekoselig hotell med høy standard på alle fasiliteter. Her skal vi bo og spis godt, og bli ivaretatt på best mulig måte. Her vil også undervisningen foregå.

http://www.skabufjellhotell.no

Pris: 3900,- reisekostnader, overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.

Hotellet har laget en spesialpris for kursdeltagere med helpensjon for 5,500,- i dobbeltrom. (tillegg for enkeltron 1190,-)

Påmeldingsfrist er 1.juli 2019, depositum pålydende 2100,-betales ved påmelding.

Kurset passer for både nybegynnere og deg som har fotografert mye, men har et ønske om å lære å bruke kameraet og/eller la deg inspirere til utvikling. Kurset er enkelt bygget opp, med undervisning om morgenen som vi så utfører i praksis. Alle deltagerene møtes på sitt fotografiske nivå, og man har også mulighet til å fotografere på egenhånd om man ønsker det.

Det er plass til maks 15 deltagere.

Kursleder Marina er godt kjent i Skåbu og omegn, hun har vært jevnlig på besøk i denne bygda de siste 25 årene.Dette er det først kurset som blir satt opp i Skåbu, men hun har holdt kurs i flere år både i Norge, Vietnam og Portugal og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltagerene. Flere av deltagerene har også vunnet priser og fått hederlige omtaler med/på bildene de har tatt på mine workshops og fototurer.

Marina er en prisbelønt fotograf med blandt annet to 2 andreplasser i Black and white spider awards 2017 og 2018, en stor internasjonal fotokonkurranse med mange tusen deltager. Vågåprisen i 2013, for bilder og innsats på workshop med Morten Krogvold. En pris som henger høyt blandt fotografer. Og i en rekke andre internasjonale konkurranser har bildene hennes blitt premiert de sist årene. Marina deltar ofte på workshops med de beste fotografene i verden for selvutvikling og inspirasjon til egne kurs. Blandt annet med Joyes Tennesson, Arno Minnkinen, Morten Krogvold, Birgitte Grenfeldt, Robert Sannes og Benny Otteson for å nevne noen.

Du trenger kamera, bærbar pc/mac, ta gjerne med stativ og reflektor hvis du har.

Har du spørsmål så ta kontakt på 982 66 505 eller post@tennefoss.no
Marina Tennefoss - Saukampen
Saukampen
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss - I blomstreng
I blomstreng
Marina Tennefoss
Marina Tennefoss -
Marina Tennefoss

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu