Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Svalbard - vårvinter i Nord

Opplev Svalbard og isbjørnens rike. Fotograf Pål Hermansen tar oss med inn i den arktiske våren ombord i M/S Stålbas 5-12 Mai 2019
Vi samles i Longyearbyen, verdens nordligste bosetning, der det arktiske eventyret begynner.
Den første kvelden ombord er man vanligvis opptatt av å pakke ut, sjekke kamera og annen utrustning, bli kjent med sine medpassasjerer og båten, og ikke minst stå på dekk og kjenne ishavsluften fylle lungene. Nå er vi endelig på vei!
Nå begynner ekspedisjonen! Vær, vind og isforhold bestemmer hvor vi våkner, og hvor vi legger ruta i dagene som kommer. Ekspedisjonslederen og guidene finner den beste reiseruta, de beste ilandstigningsstedene og opplevelsene for oss. Vi er med på et eventyr og en oppdagelsesreise i Arktis.
Ved ilandstigninger og fotosafari ferdes vi med Polarcirkel-båter som er med på Stålbas. Dette er små, stødige og lettstyrte båter, som tar oss dit vi vil når vi skal på utflukt fra moderskipet.
Svalbard er en egen verden. Vi kommer til å reise mot det ville, det urørte og det storslagne. Rammen for reisen er at vi vil forsøke å seile rundt hele Svalbard, men det er vanskelig å love noe. Her er det naturen som bestemmer. Kanskje er et sund eller en fjord sperret av isen og hindrer oss i å komme rundt. Hvis det skulle skje, har vi et stort og spennende øyrike å oppleve og å ferdes i, med utallige fjorder, øyer og skjær.
Det vi kan love, er en uke med storslagne opplevelser, få timer søvn og mange minner.
Pål Hermansen - Isbjørn
Isbjørn
Pål Hermansen
Isbjørn med sel på isflak
Pål Hermansen  - Magisk lys
Magisk lys
Pål Hermansen
Magisk lys Svalbard
Pål Hermansen - Isfjell
Isfjell
Pål Hermansen
Isfjell

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu