Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Vinterland Lofoten 2020

Fotoworkshop i Lofoten: Fotografene Bård Løken og Bjørn Joachimsen inviterer til workshop i magiske Lofoten. Opplev vinterlandskapet og lyset – og lær hvordan du tar gode naturbilder!
Gjennom 5 intensive dager ønsker vi å inspirere deg til å se landskapet på en ny måte og å lære deg nyttige fototeknikker for å skape de magiske bildene. Noe av det unike med denne workshopen er at vi skal utvikle en utstilling sammen, med bilder tatt under workshopen.

Lofoten er på sitt mest spennende for fotografer i den tiden vintersola fortrenger vintermørket. Om kvelden danser ofte nordlyset over fjell og hav. Midt på dagen står sola lavt i horisonten og skaper spennende fargespill i øyriket. Havørna er heller ikke et uvanlig syn og kan fort gjøre en oppvisning foran kamera. Vi tar med deltakerne til de noen fineste stedene i Lofoten – og gjerne til noen ukjente perler. Variasjonene er store i Lofoten, vi vil garantert treffe på både heftige naturopplevelser og utfordrende fotomotiver i løpet av workshopen!
©Bjørn Joachimsen - Lofoten.
Lofoten.
©Bjørn Joachimsen
©Bård Løken - Lofoten.
Lofoten.
©Bård Løken
©Bjørn Joachimsen - Lofoten.
Lofoten.
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu