Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

KURS I REDIGERING AV PORTRETTER

Dette er et kurs for deg som vil lære å redigere portrettene dine på en naturlig og fin måte. Vi jobber med forskjellige teknikker for hudretusj og redigerer hår, øyne, påkledning og bakgrunn, og vi jobber med toneringer, etterbelysning og oppskarping.
Velkommen til kurs i retusj av portrett som jeg holder i samarbeid med foto.no-butikken i Barcode. Målet med mine redigeringer er at personen på bildet skal se ut som seg selv på en god dag, og kurset vil fokusere på akkurat på dette. Dette er altså ikke et kurs i high-end beauty-retouch og du må kunne basis bilderedigering i Photoshop for å delta. Trenger du grunnleggende opplæring i Photoshop, ta en titt her www.annehelenegjelstad.com/fotokurs-oslo-baerum-photoshop

Undervisningen foregår på storskjerm og vi jobber på det samme bildet, og jeg deler alle teknikker jeg kan. Redigeringen starter i Lightroom. Du lærer å analysere bildet og lage en plan for redigeringen. Alt vi gjør er selvsagt non-destruktivt og det opprinnelige bildet forblir urørt. Dette er viktig så vi hele tiden kan gå tilbake og sjekke utgangspunktet. Vi ser på komposisjon og utsnitt, hudtoner og styling. Vi jobber med forskjellige teknikker for hudretusj og fjerner distraksjoner med clone, heal og patchtool. Og vi går gjennom Frequecy Separation, en fantastisk teknikk som åpner for en rekke muligheter på en relativ enkel måte, når man først forstår å utnytte prinsippene.

Du vil lære å jevne ut hud og skape maleriske effekter med dodge & burn og redigere hår, øyne, påkledning og bakgrunn slik at helheten i bildet blir bra. Vi vil gå gjennom liquify av hår og kropp, etterbelysning og stemning, forskjellige typer toneringer, svart/hvitt og bruntoner, kontrast, vignettering, blurring og oppskarping. Vi vil også snakke om bruk av actions som letter mange av redigeringstrinnene, og som kursdeltaker vil du vil få noen av mine actions som jeg bruker på bildene mine.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes hos foto.no-butikken i Barcode, Dronning Eufemias gate 12 i Oslo. Kursavgiften inkluderer kompendium, Photoshop actions, lunch samt frukt og kaffe/te hele dagen. Du må ha med egen laptop med Photoshop installert. Undervisningen foregår i Photoshop 2018 og du må ha engelsk versjon.

Ha også gjerne med Wacom tegnebrett som gjør det mye lettere å jobbe med bildene. Et lite tegnebrett er fint og du trenger heller ikke kjøpe det dyreste. Bruk faghandel og få hjelp til å velge i forhold til datamaskinen din. Viktig også å vite at det tar litt tid å venne seg til tegnebrett så om det er helt nytt for deg bør du også ta med mus.

Mer om hvordan jeg redigerer bildene mine finner du på bloggen min www.annehelenegjelstad.com/blog/category/lightroom-photoshop

PÅMELDING & KANSELLERING Maksimumsantall er 16. Din påmelding er bindende. Ved sykdom og andre uforutsette hendelser innen 60 dager før workshopen refunderes kursavgiften minus administrasjonsgebyr på kr 800. Kansellerer du senere må du betale full kursavgift. Tog- og flybilletter refunderes ikke så ta høyde for dette hvis du bestiller transport og overnatting.

Meld deg på her www.kurs.foto.no/redigering-portrett-anne-helene-gjelstad/

Referanser fra andre kursdeltakere finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotokurs-referanser

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Hjertelig velkommen på kurs redigering av portrett i Photoshop - jeg deler alt jeg kan med dere!
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu