Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop i kreativ/eksperimentell naturfoto [Tønsberg]

Har du lyst til å utvikle deg innen naturfotografering? Med mobilkamera eller vanlig kamera på tur er det mange små og store fotoskatter som bare venter på at du skal oppdage dem og fange dem. Den viktigste ferdigheten som trengs for å skape spennende naturfotografier er evnen til å se. Å se det andre går rett forbi – og ta bilder som vekker interesse. Gjennom dette fotokurset over en helg kan du ta med mobilen eller kameraet ditt og lærer hvordan du blir en flinkere fotograf – uansett om du er fersk eller erfaren innen fotografering. [Tønsberg, 16.–18. august 2019]
Dette kurset passer for alle som ønsker å utvikle seg kreativt innen naturfoto – og lærer å ta bilder som skiller seg litt ut fra mengden. Jeg ønsker å trene blikket ditt, utfordre deg til å bli enda flinkere til å observere naturen i smått og stort – og lære om hvordan du bruker virkemidler som lys og komposisjon. Kurset er lagt opp til at du kan velge om du vil bruke mobilkamera eller vanlig digitalt kamera (kompaktkamera, speilløst kamera eller speilrefleks) – eller om du vil bruke begge deler. Som deltaker oppfordres du til å søke veiledning aktivt under de praktiske øktene på kurset, slik at du får læring ut fra dine egne forkunnskaper.

Naturfoto oppfattes av mange som kjedelig og forutsigbart, hvor motiv og budskap ofte er veldig åpenlyst og gir lite rom for tolkninger hos den som ser på. Vi ønsker gjennom denne workshopen å inspirere deg til skape bilder som utfordrer betrakteren til å bruke sin egen fantasi og innlevelsesevne til å tolke bildene. Bilder som skaper undring og pirrer nysgjerrigheten. Vi tror dette kan gi inspirasjon til fotograferingen din og gjøre det enda mer spennende å fotografere.
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen
©Bjørn Joachimsen -
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu