Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Fotoworkshop i Marokko

Vil du være med på en reise du sent vil glemme, fylt med fotografiske opplevelser?
Vi skal dokumentere livet i Marrakech´s travle, smale bakgater, og oppleve en fargerik by med stort mangfold og historie. I slutten av uken (torsdag) drar vi ned til kystbyen Essaouira, et favorittsted for surfere. Dette er byen hvor Torbjørn Egner skrev ”Folk og røvere i kardemomme by”. Den har en herlig avslappet stemning og kan by på mange flotte motiver for en fotograf.
Turen passer for alle foto interesserte, uansett nivå. Vi har leid en egen rijad i Kasbah området i Marrakech, hvor vi kommer tett på lokale markeder og alt annet som rører seg i de fargerike områdene som utgjør denne magiske byen. I Essaouira skal vi også bo i en rijad, midt i Gamlebyen.

Marcel vil forelese og dele sine erfaringer og arbeidsmetoder. Dersom du vil oppleve et fotoeventyr helt utenom det vanlige, og du er villig til å utfordre deg selv, så ikke nøl med å melde deg på. Dette er en workshop i dokumentarens og gatefotografiets navn. Dette er kurset for deg som er glad i å fotografere og har lyst å tenke litt utenfor boksen.
Ta kontakt for å få et fullstendig program.

Det er begrenset antall plasser. Her er det førstemann til mølla som gjelder.


Marcel Robert Leliënhof er født i Rotterdam, Nederland . Han har en Bachelor i fotografi og en Master i fotografi og reklame teori fra London College of Printing. Han bodde og jobbet 13 år i London, og hans prosjekter om subkulturer har vunnet mange priser. Marcel jobber nå på en bok om strippere i Oslo, og er også i startfasen med boken «Vann & Brød» om soning i Norge.

Marcel vil bli assistert av sin assistent Mathias Ertnæs.

Jorunn Mathisen er med som reiseleder og koordinator av workshopen. Hun kjenner Marrakech godt gjennom mange års handel i byen og hun kjenner også våre lokale samarbeidspartnere. Jorunn vil være vår "fikser" og guide gjennom hele uken. Ta gjerne kontakt med Jorunn for en prat rundt alt det praktiske med turen.
Marcel Lelénhof - Marrakech
Marrakech
Marcel Lelénhof
Bilder fra Marokko - 2017
Marcel Leliénhof - Hos slakteren i disse mobiltider
Hos slakteren i disse mobiltider
Marcel Leliénhof
Marcel Lelénhof - Garveribesøk
Garveribesøk
Marcel Lelénhof

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu