Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto-workshop California, Nevada og Utah 26.1 - 9.2 - 2021

La din amerikanske foto-drøm bli virkelighet! Gi deg selv 14 dager med fotografering og naturopplevelser i kremen av USAs nasjonalparker; Bryce, Zion, Yosemite og Death Valley - samt Point Reyes og Valley of fire!
Sett med skandinaviske øyne er dette tiden for en foto-workshop "in the South-West"; behagelige temperaturer i Nevada, Utah og California samtidig med at det er lavsesong i nasjonalparkene.
Reiseruta går innom disse statene bl.a. via de berømte nasjonalparkene Zion og Bryce til ikoniske Yosemite med kjente landemerker som El Capitan og Half Dome.

Videre på turen er nasjonalparken Death Valley et høydepunkt med gyldne sanddyner, saltsletter på 80 meter under havnivå og fargerike Zabriskie Point. Valley of Fire State Park har både flotte landskap – og spennende wildlife; her er det både fugleliv og en flokk bighorn som vi har gode muligheter for å spore opp. Enda mer wildlife er det gode muligheter for å oppleve i Point Reyes National Seashore ved Stillehavskysten. Her er det et usedvanlig rikt fugleliv - Point Reyes ligger helt i topp på de nasjonale fugletellingene. Her finnes også bl.a elk, coyote og vaskebjørn, og på en av de flotte strendene fotograferer vi elefantsel.
Vi møter også den typiske amerikanske landsby-kulturen i småbyene langs reiseruta, og fanger neonlysene på “The Strip” i Las Vegas kvelden før avreise.

Det blir mye tid til egen fotografering underveis, men i tillegg går vi igjennom tema som Wildlife-fotografering, landskap, fargebruk, fuglefoto og nattfoto/stjerne-himmel. Veiledning i bruk av kameraet for å lage timelapse inngår også. Med to veiledere på en forholdsvis liten gruppe blir det også god tid til en til en veiledning i praktiske fotosituasjoner.
Kurset inkluderer en samling i Alta for planlegging og introduksjon i forkant av workshopen (14.01.21), samt en evaluering/bilde-gjennomgang i etterkant av kurset (18.02.21). Deler av disse samlingene kan følges via skype.
NB: Liten gruppe, max 12 deltakere
Utfyllende informasjon og flere bilder finnes på photography.no
Alle foto: Per Arne Askeland - Thors Hammer, Bryce Canyon NP
Thors Hammer, Bryce Canyon NP
Alle foto: Per Arne Askeland
 - Klassisk utsikt over Yosemite Valley
Klassisk utsikt over Yosemite Valley
 - RedTail Hawk
RedTail Hawk

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu