Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

INSPIRERENDE GRUNNKURS I PHOTOSHOP

Adobe Photoshop er et program med uendelige muligheter for redigering av bilder. Photoshop er også et avansert program som gjør det viktig å begynne med oppsett, grunnleggende teknikker og forståelse for hvordan programmet og dets funksjoner er bygget opp.
Velkommen til grunnkurs i Adobe Photoshop for fotografer hvor målet er at du som ikke kan noe som helst skal lære å bruke programmet og at du som har litt kunnskaper skal få påfyll, teknikker og inspirasjon til videre utvikling slik at du kan ta bildene dine til et nytt nivå. Redigeringen starter i Lightroom Classic og jeg deler alle teknikker jeg kan. Undervisningen foregår på storskjerm og vi jobber på det samme bildet. Du lærer selvsagt å jobbe non-destruktivt slik at det opprinnelige bildet forblir urørt.

Vi starter fra scratch og setter opp Photoshop så det fungerer optimalt. Vi setter også opp Bridge - et viktig program for oss fotografer. I Photoshop jobber vi i lag. Det innebærer at vi kan viske effekter inn og ut når vi bruker masker. I Photoshop kan vi også legge inn andre bilder, nye bakgrunner og erstatte utbrente himler.

Vi går vi gjennom lag, masker, verktøy, teknikker og funksjoner. Vi jobber med clone, heal og patchtool for å fjerne distraksjoner. Og vi jobber med forskjellige typer toneringer, svart/hvitt og bruntoner, etterbelysning og stemning, kontrast, vignettering, blurring og oppskarping og bruk av actions som letter mange av redigeringstrinnene vi gjør på hvert eneste bilde. Alt du lærer kan du selvsagt bruke på alle typer bilder.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes i mitt hyggelige studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C. Det kort vei til Oslo og Sandvika og veibeskrivelse finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotograf-fotokurs-kontakt

Kursavgiften er kr 4750 og inkluderer fyldig kompendium på ca 30 sider, Photoshop actions samt frukt, kjeks og kaffe/te. Kurset går over fem torsdagskvelder kl 18 – 22 med et par uker i mellom hver gang slik at du som deltager også får tid til å praktisere hjemme mellom kursdagene – praksis er utrolig viktig for å lære og bli god i redigering.

Uke 11 – torsdag 12. mars
Uke 13 – torsdag 26. mars
Uke 16 – torsdag 16. april
Uke 18 – torsdag 30. april
Uke 20 – torsdag 14. mai

Du må ha med egen laptop med Adobe Bridge og Photoshop installert. Du MÅ ha Photoshop på engelsk og du må sørge for at du kan åpne programmet – vi har mye vi skal gå gjennom og derfor ikke kan bruke alles tid på dette. Det ligger mye bra på YouTube og ellers på nettet, også av denne grunn er engelsk versjon det beste.

Mer om hvordan jeg redigerer bildene mine finner du på bloggen min www.annehelenegjelstad.com/blog/category/lightroom-photoshop

PÅMELDING & KANSELLERING Maksimumsantall er 8. Din påmelding er bindende. Ved sykdom og andre uforutsette hendelser innen 60 dager før workshopen refunderes kursavgiften minus administrasjonsgebyr på kr 800. Kansellerer du senere må du betale full kursavgift. Tog- og flybilletter refunderes ikke så ta høyde for dette hvis du bestiller transport og overnatting.

Referanser fra andre kursdeltakere finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotokurs-referanser

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen hyggelige, arbeidsomme, lærerike og ikke minst inspirerende dager - jeg deler alt jeg kan med dere!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu