Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Kurs i kreativ fotoredigering med Photoshop

Photoshopkurs Tønsberg: Lær de smarte triksene med Photoshop og skap litt magi med bildene dine! Dette er et kurs som passer for deg som ønsker å legge et godt grunnlag for å bli dyktig innen bildebehandling med Photoshop. Kurset går over 4 kvelder slik at du har god anledning til å øve på egenhånd underveis. [Tønsberg, 20.-21. oktober og 3.-4. november 2020]
Kurset går gjennom teknikker som ligger til grunn å mestre kreativ bildebehandling uansett hvilken type bilder du jobber med. Med utgangspunkt i kurset kan du videreutvikle deg innen retusj, manipulering eller andre kreative teknikker i Photoshop. NB! Begrenset antall plasser.

Lag og lagmasker

Med utgangspunkt i RAW-filer jobber vi med viktige kunnskapsområder innen Photoshop, – det vil si ulike teknikker innen redigering med lag. Her legges det mye vekt på justeringslag og hvordan du kan kombinere disse på ulike måter. Videre vil du lære om hvordan du redigerer og finjusterer lagmasker for å oppnå de resultatene du ønsker på en helt presis og effektiv måte. Flere av øvelsene går gjennom hvordan du utnytter fordelene med et digitalt tegnebrett når du jobber med lagmasker. Videre går vi inn på hvordan du kan oppnå ulike effekter ved å bruke blandingsmodus.

Les mer om kurset her:
http://www.fotografjoachimsen.no/fotokurs/2020-10/photosh...s-tonsberg


©Bjørn Joachimsen - Kurs i Photoshop
Kurs i Photoshop
©Bjørn Joachimsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu