Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

INSPIRERENDE KURS I PORTRETTFOTOGRAFERING

Med fokus på kommunikasjon, teknikk, lyssetting og etterbehandling av bilder er dette et lærerikt og inspirerende kurs for deg som ønsker å ta bedre portretter!
Dette er et to-dagers kurs for deg som ønsker å lære å ta bedre portretter, enten du er nybegynner eller har fotografert en del. Kurset holdes i mitt hyggelig studio på Gjettum Gård og gårdens vakre omgivelser har mange fine baktepper for portrett. Dette blir intensivt så ikke regn med å få gjort så mye annet disse dagene!

Vi ser på mange forskjellige typer portretter og hvordan disse er blitt til. Hva forteller bildene og hvilken historie ønsker du som fotograf å fortelle? Vi jobber med posering og kommunikasjon, fototeknikk og lyssetting. Og vi går gjennom masse nyttig teori: Hvordan stille inn kamera, hvordan fokusere og valg av linse til forskjellig typer portretter. Vi går også gjennom lagring, bildeformater og arbeidsflyt. Og vi jobber med kreativ fototeknikk for å skape unike bilder rett i kamera.

LØRDAG har vi med to modeller og jobber i grupper i forskjellige settinger både inne og ute. Det er viktig å lære se å se lyset! Selv liker jeg aller best å jobbe med naturlig lys, ute i 'det store studio'. Her jobber vi med refleksskjerm som gir et vakkert lys. Vi jobber også med naturlig lys inne i studio, og her lyssetter vi også med ledlys. Hjemmelekse: Å velge ut 2-3 av de beste bildene for gjennomgang søndag.

SØNDAG går vi gjennom deltagernes beste bilder og ser på evt. forbedringspotensial. Vi jobber med komposisjon og utsnitt, hva vi skal fremheve og skjule i bildet, toneringer, oppskarping og hvordan legge fokuset i bildet m.m. Undervisningen foregår i Lightroom på storskjerm. Jeg viser også eksempler på etterbehandling av bilder i Photoshop og forteller om prosessen min og hva jeg vektlegger for forskjellige typer bilder og oppdrag.

PRAKTISKE OPPLYSNINGER Kurset holdes i mitt studio på låven på Gjettum Gård, Gjettumveien 121 C. Det kort vei til Oslo og Sandvika og veibeskrivelse finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotograf-fotokurs-kontakt

Maksimumsantallet er 8 og din påmelding er bindende. Referanser fra andre kursdeltakere finner du her www.annehelenegjelstad.com/oslo-baerum-fotokurs-referanser

Bildene mine og mer informasjon om kursene mine finner du på nettsiden min www.annehelenegjelstad.com og på bloggen min kan du også lese mer om hvordan det er å være med på portrettkursene mine www.annehelenegjelstad.com/blog/fotokurs-portrettkurs-bilderedigering-oslo-sandvika-baerum-asker-laer-portrettfoto

For spørsmål ring meg gjerne på 90 82 54 57 eller send en e-post til meg på ah@annehelenegjelstad.com

Velkommen til noen arbeidsomme og lærerike dager - jeg deler alt jeg kan med dere!
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu